Sista bilderna på ”Glee”-stjärnan

Här parkerar Naya Rivera bilen vid sjön • Sonen: Kom inte upp igen

”Glee”-stjärnan Naya Rivera har varit försvunnen efter en båttur sedan i onsdags.

Nu finns de sista bilderna på henne och sonen när de styr ut på sjön.

– Ibland kan det ta flera dagar innan vi hittar några spår eller en kropp, säger polischefen Kevin Donoghue till People.

”Glee”-stjärnan Naya Rivera, 33, saknas sedan i onsdags eftermiddag efter en båttur i sjön Lake Piru i södra Kalifornien tillsammans med sin fyraårige son Joey Hollis. Sonen hittades oskadd kvar på båten, men Rivera har varit spårlöst försvunnen sedan dess.

Polisen befarar att hon drunknat och de har gått ut med att de inte längre förväntar sig att hitta henne vid liv.

Den fyraåriga sonen har berättat för ansvariga för sökandet att han och mamman tog en simtur, men att Naya Rivera aldrig kom upp i båten igen.

– Hon hoppade i vattnet men kom inte upp igen, ska han ha sagt, enligt TMZ.

Helikoptrar söker efter Naya Rivera i sjön i Los Padres National Forest, norr om Los Angeles.
Helikoptrar söker efter Naya Rivera i sjön i Los Padres National Forest, norr om Los Angeles.

Släppte övervakningsfilm

I går kväll släppte polisen i Ventura county en övervakningsfilm från den hamn som Naya Rivera och hennes son tog båten ifrån, rapporterar TMZ.

På den kan man se tv-stjärnan gå från den parkerade bilen med packning i famnen och sonen strax bakom sig. De går tillsammans ut på bryggan och blir tilldelade en båt. Klippet visar sedan hur mamman och sonen åker ut på sjön.

Polischefen Kevin Donoghue håller presskonferens.
Polischefen Kevin Donoghue håller presskonferens.

Många olyckor

Polischefen i Ventura county, Kevin Donoghue, säger till People att det har skett flera drunkningsolyckor i den aktuella sjön genom åren. Orsaken till det stora antalet olyckor är dålig sikt och starka vindar.

– Att söka i vatten är verkligen svårt. Ibland kan det ta flera dagar innan vi hittar några spår eller en kropp, säger Donoghue.

Under fredagen hölls en presskonferens vid Lake Piru i Kalifornien, USA, där insatsen är i full gång. Där meddelade polisen att det är cirka 40 personer som letar efter ”Glee”-stjärnan. De sa även att de inte vet om de kommer hitta henne inom fem minuter eller om fem dagar.

De har även tagit in specialutrustning som skannar av vattnet efter objekt som liknar en människa.

Naya Rivera saknas fortfarande.
Naya Rivera saknas fortfarande.
Publisert:

LÄS VIDARE