Här dyker Schwarzenegger upp – med skadat ben

”Jag tänkte att han var väldigt lik Arnold Schwarzenegger”

1 av 4
NÖJE

Först gym. Sedan pasta.
Arnold Schwarzenegger dök upp på en italiensk restaurang i Göteborg, med skadat ben.
– Han haltade, säger Teoman Yilmaz, ägare till restaurangen, till Nöjesbladet.

Arnold Schwarzenegger inte bara tränar när han är i Sverige. Klockan 14 dök han upp på restaurangen ”Teos italienska kök” i Göteborg för att äta pasta med en vän.
– Jag tänkte att han var väldigt lik Arnold Schwarzenegger. Jag kom fram och hejade, men de pratade inte svenska. De pratade engelska. Så jag frågade ’Är det du som är Arnold? Ja, sa han’. Han var som en vanlig enkel människa, säger Teoman Yilmaz, ägare till restaurangen, till Nöjesbladet.

Har skadat benet

På bilden från restaurangbesöket syns det tydligt att Arnold har en grå stödskena på högerbenet.
– Han hade skadat ena benet, verkade det som. Han haltade. När de skulle gå frågade jag om han hade ramlat eller vad som hänt. ’Nej, sa han. Det är från träningen. Jag har sträckt den lite för mycket’.

Enligt en källa med god insyn bär Schwarzenegger skenan på grund av en enklare fraktur.
”Det är en stressfraktur och inget allvarligt – det lär i alla fall inte sakta ner honom”, skriver personen till Nöjesbladet.

Enligt källan ska det handla om en spricka som Schwarzenegger ådragit sig före jul.

”Åt köttfärssås”

På restaurangen bad Schwarzenegger och vännen om enkel italiensk mat utan för mycket grädde. Schwarzenegger valde rätten ”Diavolo”.

– Köttfärssås, lite grädde, piri-piri, paprika och bandspaghetti. Arnold tyckte om stark mat men hans kompis ville ha klassisk bolognese.

Till maten drack de rödvin. Efteråt bjöd Yilmaz på tiramisu och kaffe macchiato. När sällskapet lämnade restaurangen valde Arnold att avsluta med sin mest klassiska replik.

– ’I’ll be back. 100 procent’ sa han. Det var väldigt häftigt, säger Yilmaz.

Anledningen till Schwarzeneggers Sverigebesök uppges vara privat.

”Det är säkert ingen överraskning att Arnold har vänner över hela Europa. Han älskar Sverige”, skriver källan till Nöjesbladet.