Dog – i kvinnokläder

avKarin Östman

NÖJE

”Kill Bill”-stjärnan hade peruk och strumpbyxor på sig när han hittades

LONDON. Kill Bill-stjärnan David Carradine, 72, var utklädd till kvinna när han hittades död.

Skådespelaren hade på sig nätstrumpbyxor och en peruk.

Foto: Foto: AP
David Carradine misstänks ha dött under en avancerad sexlek.

Carradine avled på sitt hotellrum i Bangkok i förra veckan. Han hittades i en garderob hängd i en lina från hotellrummets gardin.

Familjen tror inte att det rör sig om ett självmord. Hans bror tror att en kung fu-sekt kan ha mördat honom. David Carradine var intresserad av att undersöka och avslöja hemliga sällskap.

Sexlek en teori

– Vad det betyder är att det är kopplat till kampsport och hans intresse för kampsport. Finns det en misstanke om brott så är det första området där man bör titta, säger broderns advokat Mark Geragos.

Den thailändska polisen misstänker dock inget brott och tror inte heller att det rör sig om självmord. En teori är att han utförde en avancerad sexlek som gick snett.

Röda underkläder

Han var själv klädd i nätstrumpbyxor och hade en kvinnlig peruk på huvudet. På sängen i hotellrummet låg röda kvinnliga underkläder utlagda och på väggen satt en pornografisk bild. Men ingen annan person misstänks vara inblandad.

David Carradines exfru Marina Anderson säger att han ägnade sig åt potentiellt dödliga sexlekar efter deras skilsmässa, skriver Daily Star.