”Jag älskar dig, Carina”

avMalin Pettersson

NÖJE

Kristian Luuk om kärleken till sin fru

Foto: I gårdagens ”Sommar i P1” berättade en gråtmild kristian Luuk om kärleken till sin fru Carina Berg. I höst väntar paret sitt första gemensamma barn.

Han brukar vara förtegen om sitt privatliv. Men i ”Sommar i P1” berättar programledaren Kristian Luuk öppenhjärtligt om sin kärlek till sin fru Carina Berg.

– Carina, jag älskar dig. Du är den roligaste och klokaste personen jag känner, säger en rörd Kristian Luuk i programmet.

Foto: Lindström och Luuk.

Kristian Luuk, 43, är en av Sveriges mest anlitade och populära programledare. På hans meritlista finns bland annat ”Knesset”, ”Hassan”, ”Sen kväll med Luuk” och Melodifestivalen.

Kristian Luuk är oftast hemlighetsfull om sitt liv utanför rutan. Fram till i gårdagens ”Sommar i P1” då han berättade om den ömhet han känner för sin gravida fru Carina Berg, 31.

Väntar barn i höst

– Jag känner på mig att vi kommer att bli riktigt gamla tillsammans. Jag älskar tanken på att bli gammal med Carina. Jag skulle kunna ägna ett helt sommarprogram åt dig. Men nu nöjer jag mig med att säga att jag älskar dig Carina, säger en gråtmild Kristian Luuk i programmet.

De båda träffades för drygt fyra år sedan när de delade på programledarskapet för ”Godnatt världen” i TV4. Vintern 2008 gifte sig Kristian och Carina och i höst ska paret få sitt första barn.

Planerar slagsmål

I programmet avslöjar Kristian Luuk att paret redan nu planerar ett experiment på ålderns höst.

– När vi är skröpliga och gamla ska vi kliva på en buss men låtsas som om vi inte känner varandra och i stället ska vi börja bråka. Och det hela ska urarta i ett regelrätt slagsmål, säger han.

ARTIKELN HANDLAR OM