Klick!

Meyer: Freeman drack innan olyckan

Av: 

Linda Widman

NÖJE

Morgan Freeman stäms av medpassagerare

Morgan Freeman var i somras med om en bilolycka. Nu stämmer medpassageraren Demaris Meyer skådespelaren och anklagar honom för att ha druckit alkohol innan olyckan.

Morgan Freeman.
Morgan Freeman.

Det var i slutet av sommaren 2008, som skådespelaren Morgan Freeman, 71, var med om en allvarlig bilolycka. Med i bilen satt även Demaris Meyer, 48, som efteråt anklagades för att vara Freemans älskarinna.

Nu slår Meyer tillbaka mot Freeman och stämmer honom för vårdslöshet. Meyer menar att Freeman drack alkohol under hela middagen och efteråt. Hon begär skadestånd för att täcka kostnader för läkarvård, förlorad lön, sveda och värk, samt en kort minnesförlust, uppger Female First.

Ingen älskarinna

Utöver detta vill Meyer också förtydliga att hon varken har varit Freemans älskarinna eller orsak till skådespelarens skilsmässa som följde efter bilolyckan.

– Inget kunde vara längre ifrån sanningen. Jag hade hoppats att Mr. Freeman eller hans representanter skulle rentvå mitt namn. Men eftersom de inte har gjort det, har jag nu valt att berätta sanningen, säger Meyer i en presskonferens uppger The Mirror.

ANNONS EXTERN LÄNK

Glöm inte solskydd – handla SPF, munskydd och allt du behöver i sommar här.

MEDS

Publisert:

ÄMNEN I ARTIKELN

Klick!