De hånas för showen

Av: Lotta Glimstedt

Publicerad:
Uppdaterad:

NÖJE

”Ladies night”-gänget får ducka gliringar – från män

Årets”Ladies night”-uppställning består av artisten Andreas Johnson, komikern Mikael Tornving, styrkemannen och ”Let’s dance”-vinnaren Magnus Samuelsson samt artisten Martin Stenmarck, som var hemma med sjukt barn vid fototillfället.
Foto: CAROLINA BYRMO
Årets”Ladies night”-uppställning består av artisten Andreas Johnson, komikern Mikael Tornving, styrkemannen och ”Let’s dance”-vinnaren Magnus Samuelsson samt artisten Martin Stenmarck, som var hemma med sjukt barn vid fototillfället.

Världens starkaste man har fått gliringar sedan det blev känt att han skulle medverka i ”Ladies night”.

Inför turnépremiären ger Magnus Samuelsson kritikerna svar på tal.

– Livet är kort och jag vill ha kul, säger han.

Stenmarck.

Den 15 september är det turnépremiär för fjärde upplagan av succéshowen ”Ladies night”. I år bildar Martin Stenmarck kvartett tillsammans med komikern Mikael Tornving, Andreas Johnson och Magnus Samuelsson.

Magnus får gliringar

Sedan det stod klart att Magnus Samuelsson skulle ansluta till showen har han fått ducka gliringar – från män.

– En del män har haft synpunkter på att jag ska vara med i ”Ladies night”. Jag förstår inte kritiken. Livet är kort och jag vill ha kul. När jag är äldre kommer jag att se tillbaka på upplevelsen och vara glad att jag fick vara med, säger Magnus Samuelsson.

Även Andreas Johnson har fått stå till svars för sin medverkan.

– Jag har blivit ifrågasatt, men det blev jag redan när jag var med i Melodifestivalen och det gick ju bra ändå. Det känns kul att släppa sargen och testa något nytt. Om vi lyckas göra tjejerna i publiken glada har vi uppnått vårt mål. Då spelar det ingen roll vad andra tycker, säger han.

Komikern Mikael Tornving, med i showen redan 2007, pekar på just underhållning och skratt som de främsta målen.

Mikael vill underhålla

– Somliga verkar tro att vi är ett Chippendales som spelar rock ’n’ roll. Bara för att vi inte försöker lösa flyktingfrågorna i Darfur innebär det inte att vi är oseriösa. Vi vill att tjejerna i publiken ska få en kul kväll och skratta, det är inte svårare än så, säger han.

Martin tränar

I årets upplaga drar ”Ladies night”-gänget på sig dansskorna för att få den kvinnliga publiken på fall.

Martin Stenmarck avslöjar att kvartetten har tillbringat otaliga timmar i repetitioner inför ett stort dansnummer där publiken

bestämmer vad som händer på scen.

– Det blir ett riktigt hett dansnummer. I synnerhet jag och Andreas har funnit varandra fysiskt. Det känns tryggt att vi har Magnus med på scen, för det kan bli farligt om något går snett, säger Martin Stenmarck.

Publicerad:

ÄMNEN I ARTIKELN