Så firar Pamela Anderson VM-guldet tillsammans med pojkvännen

Publicerad:
Uppdaterad:

NÖJE

Hon varit på plats för att följa pojkvännen Adil Rami och det franska fotbollslandslagets väg till VM-guldet.

Och Pamela Anderson fick själv möjlighet att lyfta bucklan, rapporterar Page six.

De har dejtat sedan förra sommaren. Pamela Anderson, 51, och fotbollsproffset Adil Rami, 32, har dock valt att hålla låg profil under året.

– Vi vill skydda vår kärlek. Det finns många fejk- och låtsasrelationer där ute, folk vill bara ha uppmärksamhet, kommenterade Pamela Anderson tidigare sin relation med Rami till Daily mail.

– Han vill inte ha det och inte jag heller. Han är inte med mig för att han vill ha uppmärksamhet och vice versa.

Men under fotbolls-VM i Ryssland har Pamela Anderson valt att vara på plats för att stötta sin pojkvän. Hon har följt flera matcher, med undantag för en som hon missade då hon drabbats av en förkylning, skriver Page six.

Anderson var också i Moskva i söndags när Frankrike tog hem VM-guldet.

Och när segern firades var Anderson givetvis vid sin pojkväns sida. På en bild som cirkulerar i sociala medier syns hon leende lyfta VM-pokalen samtidigt som Rami håller om henne.

1 av 2 | Foto: Evan Agostini / AP TT NYHETSBYRÅN
Pamela Anderson

Vill tona ner omtalade relationen

Representanter för stjärnan säger att Rami såg till att Anderson kunde flyga till Ryssland. Samtidigt som han nu firar guldet med sina lagkamrater har Anderson flugit tillbaka till Los Angeles för att umgås med vänner och familj. Paret, som till vardags bor i Marseille där Rami spelar, återförenas igen nästa vecka.

Pamela Anderson har tidigare kopplats samman med den omskrivne Wikileaks-grundaren Julian Assange, 47. En anledning till att Anderson och Rami nu valt att synas ihop mer offentligt skulle enligt rykten vara att hon vill nedtona sin relation med Assange, skriver Page six.

Publicerad:

LÄS VIDARE