Tågkaos skapar kris för ”Lotta på Liseberg”

Flera gästartister sitter fast på tåg – Peg Parnevik kan missa premiären

Av: Torbjörn Ek

Publicerad:
Uppdaterad:

Kris för ”Lotta på Liseberg”.

Med bara timmar kvar till premiären har Peg Parnevik hamnat mitt i ett tågkaos – och så också en hemlig gästartist.

– Allt sitter ihop och hänger löst just nu så vi jobbar på flera håll för att hitta en väg framåt, säger Jonathan Nordin, exekutiv producent på TV4.

Premiären av ”Lotta på Liseberg” på TV4 ikväll har drabbats av en kris.

Flera av kvällens gästartister har sitter fast på väg till Göteborg, fångna i ett tågkaos.

– Enligt SJ så har en kabel grävts av så alla tåg mellan Stockholm och Göteborg är kraftigt försenade, säger Jonathan Nordin, exekutiv producent på TV4.

Peg Parnevik i tågkaoset

Peg Parnevik, en av kvällens huvudakter i programmet, har suttit fast i närheten av Falköping och det var länge osäkert om hon skulle hinna vara med i ”Lotta på Liseberg” över huvud taget, något som Expressen var först att rapportera om.

– Peg Parnevik har suttit fast på ett tåg i närheten av Falköping och vi fick jobba febrilt för att få ut henne därifrån. Men det senaste jag fick veta är att hon äntligen har kommit ut ur tåget och nu sitter i en bil som kör i ilfart på väg mot Göteborg, säger Nordin.

1 av 2 | Foto: Thomas Johansson / AFTONBLADET / 3670
Lotta Engberg

Hemlig gästartist fast i Herrljunga

Men Parnevik är inte den enda gästartisten som fastnat i tågkaoset.

– Jag fick precis veta att en annan gäst, en hemlig artist som ska få ta emot lisebergsapplåden ikväll, också sitter fast. Men i Herrljunga. Nu jobbar vi för att försöka lösa även det.

Vad innebär det här för programmet, måste ni ändra om något?

– Hittills har vi fått kasta om hela vårt repetitionsschema. Claes Malmberg ställde upp och kom in tidigare för att repetera så att vi kan lösa det för dem som blivit försenade. Om vi behöver göra justeringar i programmet beror på hur sen vår hemliga gäst blir. Allt sitter ihop och hänger löst just nu så vi jobbar på flera håll för att hitta en väg framåt, säger Jonathan Nordin.

”Lotta på Liseberg” under ledning av Lotta Engberg har säsongspremiär ikväll 20.00 på TV4.

Publicerad:

LÄS VIDARE