”Det handlade bara om sex”

Foto: Ryan Giggs med sin fru Stacey Cooke.
NÖJE

Stjärnfotbollspelaren Ryan Giggs iskalla möte med ex-älskarinnan Natasha slutade i en orgie av förolämpningar.

– Han är en avskyvärd man, säger hon.

Foto: ”Jag hade inte en affär med mig själv. Vi var två
om detta”, säger älskarinnan
Natasha Giggs.

En av Englands mest omskrivna otrohetsfejder har tagit ny fart. I ena ringhörnan: Manchester United-spelaren Ryan Giggs, 37 och hustrun Stacey Cooke, 34. I andra: Ryans ex-älskarinna och före detta svägerska Natasha Giggs, 29.

Avslöjandet om fotbollspelarens mångåriga affär med sin brors fru Natashia slog ner som en bomb i våras. Det åtta år långa otrohetssveket briserade när Natashia till slut valde att prata ut om deras relation i engelsk press. Ett beslut som var nära att kosta Ryan Giggs både familj och karriär. De före detta älskarna har framgångsrikt lyckats att undvika varandra – till nu.

Förolämpad på gatan

När trion till sist sprang in i varandra utanför en restaurang nära Manchester slog stämningen snabbt över till det otrevligare slaget. Ryan, rasande över att Natashia sålde sin story till pressen, överröste sin forna sängkamrat med förolämpningar.

– Du inser väl att jag aldrig brydde mig om dig, att det bara handlade om sex? skriker Ryan, enligt chockade vittnen, och fortsätter:

– Det är ju uppenbart hur du har spenderat pengarna – på dina nya tuttar!

”Jag är rasande på Ryan”

Natasha, som gjorde sitt bästa för att ducka anklagelserna, ger sin version av bråket i en intervju med tidningen Sunday Mirror några dagar senare.

– Jag är rasande på Ryan för vad han sa framför alla de där människorna. Han föreslog i princip att jag skulle ta ansvar för hela röran. Förlåt, men det kommer inte att hända, säger hon och fortsätter:

– Jag är inte stolt över vad jag har gjort, men jag hade inte en affär med mig själv. Vi var två om detta. Han har rykte om sig att vara trevlig, lugn och väluppfostrad när han i själva verket är en avskyvärd man som tror att han är oövervinnelig.

ARTIKELN HANDLAR OM

Klick!