Sanningen bakom bråket i ”Bachelor”

Ilskan var på låtsas: ”Vi fick ett uppdrag”

1 av 2 | Foto: Sjuan
Ur ”Bachelor”.

avLouise Åström

NÖJE

I kvällens avsnitt av ”Bachelor” skäller Johanna Scortea ut Niclas Lij och säger att hon hatar honom innan hon kastar sin ros.

Men scenen är bara på låtsas och ingår i en dramakurs.

– Jag och Johanna fick ett extrauppdrag där vi skulle gå ner på stranden och spela upp en väldigt dramatisk scen där hon var arg på mig, säger Niclas i programmet.

Under årets säsong av ”Bachelor” har tittarna lockats med en kommande scen där deltagaren Johanna Scortea kastar en ros på Niclas Lij och utbrister ”Jag hatar dig! Ta din jävla ros”. Scenen har setts i trailer efter trailer och har även publicerats på TV4:s Facebooksida.

Flera tittare har vittnat om att de väntat på scenen.

”Kommer bli sååå besviken om det bara är en dejt där de ska skådespela... väntat på denna scenen skitlänge ju”, skriver en tittare på TV4:s Facebooksida.

”De där måste va ett skämt eller?”, skriver en annan tittare.

I måndagens avsnitt visar det sig att det som sett ut som ett riktigt bråk i själva verket bara är på låtsas. Johanna och Niklas har varit på en gruppdejt där aktiviteten är en dramakurs.

– Jag och Johanna fick ett extrauppdrag där vi skulle gå ner på stranden och spela upp en väldigt dramatisk scen där hon var arg på mig, säger Niclas i programmet.

”Var inte meningen”

I scenen spelar Johanna att hon och Niclas varit ett par i fyra år att de bor ihop men att hon sett honom med en annan tjej. Efter att hon slängt vätska på Niclas och kastat rosen springer han efter henne och ber henne att vänta.

Efter att scenen är klar skrattar de tillsammans och smyger iväg i mörkret på stranden för att kyssas.

– Det var inte meningen att det skulle bli någon kyss eftersom vi varit på gruppdejt och av ren respekt ska man kanske inte göra det. Men någonstans har jag känt honom väldigt nära mig hela dagen så jag tyckte det var väldigt passande, säger Johanna.

– Det är väldigt mysigt att kyssa Johanna och jag ville inte gå därifrån egentligen. Det pirrade litegrann, säger Niclas.

”Bachelor” sänds på måndagar och tisdagar klockan 21:00 på Sjuan.

ARTIKELN HANDLAR OM