Mode

Sarah Jessica Parker: Nu räcker det med höga klackar!

Av: 

Arna Sunje

NÖJE

Vi har sett henne skutta runt  i flera centimeter höga pumps i nästan varje film och på varenda röda matta, men nu lägger Sarah Jessica Parker klackarna på hyllan.
– I tio år har jag bokstavligt talat sprungit i höga klackar. Jobbade 18 timmar om dagen utan att ta av dem och klagade aldrig, men nu säger mina fötter ifrån, säger hon till Net-a-Porter.

Hon är stilikonen som vi aldrig sett utan ett par rejäla höga pumps – oavsett om det är på film eller privat. I sin succéserie "Sex and The City" kunde vi följa hennes karaktär Carries kärlek till höga klackar.
Men nu berättar stjärnan att det får vara nog.

Billigt och platt

Det var när Sarah Jessica Parker spelade in filmen "I Don't Know How She Does It" som hon vrickade foten och vid ett läkarbesök fick veta att hennes fötter inte längre klarar av att bära höga klackar.
– Min läkare sa till mig att mina fötter gör saker som de inte borde kunna göra. "Det här lilla benet som sticker ut? Det har du själv orsakat", sa han.
I en intervju med Net-a-Porter berättar hon om smärtan hennes fötter fått stå ut med genom åren. Nu har hon beslutat sig för att aldrig ha höga klackar när hon inte jobbar.
– Mina fötter sa ifrån och det var som om de nästan bad mig att från och med nu endast ha billiga, platta skor.

ANNONS

Gör en kreditkoll på dig själv - helt gratis. Få insyn i datan som bankerna bedömer dig med. Se din kreditkoll direkt

Extern länk från MinKreditkoll

Kolla här!

Publisert:

ÄMNEN I ARTIKELN

Mode