Bytte byxor på Blondinbella – i hemlighet

NÖJE

Superbloggerskan blev photoshoppad: ”Visste inte att man kunde göra så”

1 av 3

Isabella ”Blondinbella” Löwengrip fotograferades i ett par svarta byxor till norska tidningen Det Nyes omslag.

avTobias Lundgren

Men när hon såg sig själv på förstasidan hade hon till sin förvåning helt plötsligt på sig ett par slitna blå jeans.

– Jag visste inte att man kunde göra så, skriver bloggerskan.

Smalare midjor och slätare hy har man hört talas om. Men slitna jeans-retuscheringen har hittills varit tämligen okänd - tills nu.

När Isabella Löwengrip, mer känd som superbloggerskan Blondinbella, såg sig själv på omslaget till norska tidningen Det Nyes omslag reagerade hon direkt.

– Jag hade på mig ett par svarta jeans på bilden när vi fotade men så såg jag att dom hade photoshopat in slitna jeans istället och ett skärp. Visste inte att man kunde göra så! skriver hon i sin blogg.

Flera läsare har också reagerat på den ändrade bilden med kommentarer som ”Oj så retuscherat. Trodde du var emot sånt fusk” och ”Den bilden är väldigt olik hur du såg ut häromdagen. Fake much”.

”Inte ovanligt”

På sajten minmote.no förklarar Den Nye-redaktörer Mari Midstigen retuscheringen.

– Det är inte ovanligt i branschen, men vi försöker att inte göra liknande saker på omslag, förklarar hon och kan bara komma på en annan gång när de ändrat ett klädesplagg.

Hon menar att det har blivit ett fel i kommunikationen innan fotograferingen. Tidningen hade planerat att ha Blondinbella iklädd jeans på omslaget. Men så dök bloggaren upp i svarta byxor och tvingade fram "fusket".

– Vi informerade Isabella om detta och fick svar att det var okej för henne.

Inblandad i nakenbråk

Löwengrip var så sent som i maj förra året inblandad i ett större bråk kring ett foto. Då handlade det om kritik mot omslaget på hennes tidning ”Egoboost” där bloggerskan poserade naken.

– Bilden är fruktansvärd, menade Linda Skugge men fick genast svar.

– Kom ut ur bitterbubblan, kontrade Blondinbella.

ARTIKELN HANDLAR OM

Klick!