Klick!

Tvingades till kurs – i äktenskap

Av: 

Magnus Sundholm

NÖJE

Kravet på Alec Baldwin och Hilaria inför bröllopet

NYGIFTA Alec Baldwin har fått sin Hilaria Thomas, men för att få gifta sig var stjärnan och hans brud tvungna att genomgå en äktenskapskurs.
NYGIFTA Alec Baldwin har fått sin Hilaria Thomas, men för att få gifta sig var stjärnan och hans brud tvungna att genomgå en äktenskapskurs.

Inför Hollywoodstjärnan Alec Baldwins bröllop med Hilaria Thomas ställdes ett stort krav.

En kurs i äktenskap.

Alec Baldwin, 54, och Hilaria Thomas, 28, vigdes i helgen i en katolsk ceremoni. Innan den kunde genomföras var paret tvunget att gå en ­äktenskapsutbildning. De fick instruktioner i allt från meningen med livet till sexualitet och ansvaret för hans miljoner.

Standard vid katolska vigslar

Den förberedande äktenskapskursen är enligt New York Daily News standard vid katolska vigslar. Efter kursen träffade skådespelaren och yoga­instruktören en av församlingens präster. Det skedde för att en ”föräktenskaplig utredning” skulle kunna genomföras. Under utredningen måste de som varit gifta tidigare tillkänna detaljer om äktenskapen.

Gift med Basinger

Baldwin gifte sig i augusti 1993 med ­skådespelerskan Kim Basinger. De vigdes på en strand i East Hampton i New York. Äktenskapet höll i sju år.

Hade Baldwin gift sig med Basinger i en katolsk kyrka kunde helgens ceremoni ha stött på patrull. Han kunde ha tvingats bevisa att han var ”fri att gifta sig”.

ANNONS EXTERN LÄNK

Missa inte säsongens jeanstrender hos Gina Tricot – handla denim här

Gina Tricot

Publisert:

ÄMNEN I ARTIKELN

Klick!