Elin Nordegren hotas av stämning: ”Hon är skyldig oss pengar”

NÖJE

Hur står det till med Elin Nordegrens ekonomi? Och vad har hennes pojkvän blivit insyltad i?

1 av 6
Just när Elin fått ordning på tillvaron igen börjar nya orosmoln hopa sig i horisonten.

Efter det uppmärksammade uppbrottet från Tiger Woods, 38, verkade Elin Nordegren, 34, äntligen ha kommit tillbaka. Under de fem år som gått sedan skilsmässan har hon bland annat studerat psykologi, byggt ett nytt hem – och hittat kärleken. Den här gången i miljardären ­Christopher Cline, 56.

Men nu hotas kärlekslyckan – och det nya bekymmersfria livet. Hon och pojkvännen har nämligen dragits in i varsin smutsig tvist, enligt amerikanska sajter.

Radar Online skriver att den framgångsrike affärsmannen Christopher ”Chris” Cline, i sin roll som vd, anklagas för en allvarlig arbetsplatsolycka i Illinois 2009. Lokala bönder i området har dessutom sagt att hans företags gruva har förstört deras marker, enligt sajten.

Historien har nyligen skapat skandalrubriker i amerikanska medier.

– Det borde undersökas om ­Cline-företagen särbehandlas tack vare sina bidrag till området, säger miljörättsaktivisten Will ­Reynolds till The Enquirer, enligt Radar Online.

Samtidigt uppges Elin Nordegren själv ha hamnat i ekonomiskt trubbel. Trots att det har rapporterats att hon fick runt 100 miljoner dollar i skilsmässan från sin otrogne make Tiger Woods verkar hon ha problem med att finansiera renoveringen av sin lyxbostad i Florida.

Enligt en representant för rörmokarfirman Gorman Company har svenskan bara betalat 1 400 kronor av en nota på nästan 95 000.

– Hon är skyldig oss pengar. Betalar hon inte snart kommer vi att stämma henne, säger representanten till Gossip Extra.

Elin Nordegren och Christopher Cline bor grannar på North Palm Beach i Florida.

– De har sina egna privata områden. De kunde inte vara lyckligare, sa en källa till New York Post tidigare i år – men nu verkar det alltså vara trubbel i paradiset.

ARTIKELN HANDLAR OM

Klick!