Robin Williams videohälsning till cancerpatienten

1 av 3
NÖJE

Småbarnsmammans cancer kommer att ha dödlig utgång.

Robin Williams skickade en videohälsning till henne.

– Jag sänder all min kärlek till dig, säger han i klippet enligt Sunday Star Times.

Det var förmodligen en stor överraskning för den cancersjuka mamman i Nya Zeeland – när hon fick en videohälsning av Robin Williams.

– Hej Vivian, det här är Robin Williams här som säger ”hej tjejen, vad händer där nere i Nya Zeeland?”. Jag sänder all min kärlek till dig, Jack och Sophie (Vivians man och dotter, reds. anm). Kryssa av det här på din bucket list, säger han i klippet.

Vivian Waller fick diagnosen lung-, tarm- och levercancer i januari, och enligt Sunday Star Times kommer sjukdomen ha dödlig utgång.

På hennes ”bucket list”

Det var när hon fick diagnosen hon skrev en så kallad ”bucket list” – en lista på saker man vill göra innan man dör.

Att träffa Robin Williams var en av punkterna, tillsammans med att fylla 21 och att gifta sig. Efter att hennes vänner kontaktat Robin Williams och berättat om önskningen skickade han videohälsningen för ett par månader sedan.

Nu ligger hon på ett hospis i Auckland, Nya Zeeland, och kemoterapin har slutat fungera, enligt Sunday Star Times. Hennes man säger till tidningen att han ännu inte klarat av att berätta om Williams självmord för henne.

Skickar slängkyss

I videohälsningen finns han i alla fall kvar så länge hon kan se det.

– Massor av lycka till dig, baby, säger Robin Williams i klippet och avslutar med en slängkyss.

Förra veckan berättade CNN om flera personer med dödliga sjukdomar som fått stöd av Robin Williams i någon form.

Robin Williams begick självmord och hittades död i sitt hem förra måndagen. Han led av depression och hade nyligen blivit diagnostiserad med Parkinsons sjukdom.

Skådespelaren blev 63 år gammal.