Här faller Tara Reid för svenske Niclas

Nattklubbschefen pekas ut som filmstjärnans nya flört

1 av 6 | Foto: kramades vid poolen Tara Reid och svenska Niclas Rahm träffades vid Hollywoodstjärnans poolparty i St Tropez. ”De såg ut att vara mer än vänner”, berättar att ögonvittne.

Det är romansen som alla talar om.

Under en vild utekväll och ett champagnekrig i S:t Tropez hettade det till mellan svenske nattklubbschefen Niclas Rahm och Hollywood-stjärnan Tara Reid.

– Jag gillar Tara grymt mycket, säger Niclas Rahm.

Den franska lyxorten St Tropez är en vallfärdsort för rika, kända och framgångsrika människor världen över. De senaste veckorna har stjärnor som Victoria Silvstedt, Mike Tyson, prinsessan Madeleine och Bono festat på orten. Det var också här som svenske nattklubbschefen Niclas Rahm, 30, inledde en romans med Hollywoodstjärnan Tara Reid, 30, känd bland annat från "American Pie".

I tisdags festade de båda på berömda nattklubben Cave du Roi i centrala S:t Tropez. Niclas Rahm i sällskap med bland andra Runar Sögaard – Tara Reid med Paris Hilton, systern Nicky och Paris pojkvän Paris Latsis. De började dansa med varandra på det fulla dansgolvet, men Rahm kände inte igen Tara Reid till en början.

Träffades igen

– Jag märkte att det var lite speciellt när jag plötsligt dansade in i hennes livvakt, berättar han för Aftonbladet.

Niclas Rahm och Tara Reid festade tillsammans till sent in på småtimmarna och lämnade nattklubben tillsammans. Två dagar senare sågs de återigen ihop, den här gången på lyxstranden Nikki Beach utanför S:t Tropez. De unga festdeltagarna inledde ett "champagnekrig" i poolen, där drycker för tusentals kronor sprutades ut i vattnet.

På plats fanns även Runar Sögaard och Paradise Hotel– stjärnan Daphne Leon. Under de vilda pool– lekarna började Niclas och Reid att hålla hand och kramas i vattnet.

"Mer än vänner"

– De gosade med varandra och såg ut att vara mer än vänner, berättar ögonvittnet Jonas Lichter.

Niclas Rahm själv är mer förtegen.

– Jag gillar Tara grymt mycket. Hon är en avslappnad tjej som dessutom festar på ett skönt sätt. Vi badade, festade och drack tillsammans i några dagar. Mer vill jag inte säga, säger Niclas.

Niclas Rahm har tidigare kopplats ihop med Big Brother– stjärnan Carolina Gynning, men vill nu kalla sig själv singel.

Tara Reids vilda festvecka i St Tropez

Alex Schulman

ARTIKELN HANDLAR OM

Paris