Kolla Ashlees nya näsa

NÖJE

Lillasyster Simpsons nya look

1 av 3 | Foto: Ashlee Simpsons nya näsa.

Det är inte bara kläderna som byts hos familjen Simpson på våren. De båda sjungande kändissystrarna möter solen med helt nya utseenden. Ashlee har kapat och rätat ut näsan medan storasyster Jessica gått från ljus blondin till ljus brunett.

Lillasyster Simpson visade i helgen upp den nya snoken under en konsert i Florida, medan frånskilda Jessica samma kväll försökte dumpa sin blondinstämpel i samband med ALMA Awards i Hollywood.

Att döma av reaktionerna lyckades Ashlee bäst.

Lohan vägrar snåla

Med tanke på att Lindsay Lohan har ett ekonomiskt sinne som Michael Jackson är det tur att hon lyckas hålla sig kvar i toppen. Trots att hon äger hus i Los Angeles väljer hon att bo på Chateau Marmont när hon går på krogen. Bara i fjol gick hennes räkning för hotellbungalowen och den omfattande rumsservicenotan loss på 5,8 miljoner kronor.

Spade spanar

Det är mindre än tio dagar sedan David Spade försvarade flickvännen Heather Locklear mot Denise Richards. Nu har den kortväxte komikern gått vidare. I helgen sågs han med Krista Allen, till- och frånflickvän.

Rodriguez ljuger

Tro inte Michelle Rodriguez när hon säger att hon redan från början hade bestämt sig för att bara medverka i ”Lost” i ett år. Inget tv-bolag med en framgångsrik serie skriver sådana ”korttidskontrakt”. Det är en omskrivning för att rädda imagen. Rattfyllan gjorde att producenterna varken vågade ha henne eller hennes syndande kollega, Cynthia Watros, kvar. 

Gillar porrstjärnor

Tommy Lee får inte nog av porrstjärnor. Nu har han slagit sig ihop med Stefani Morgan. Innan hon började göra sexvideor hade hon förhållanden med Lindsay Lohans före detta, Wilmer Valderrama, och Paris Hiltons ex, Rick Salomon.

Magnus Sundholm tycker till:

Magnus Sundholm

ARTIKELN HANDLAR OM