Bebislycka för ”Top model”-stjärnan

”Jag finner inga ord, det är ren lycka och kärlek”

Fotomodellen Ellinor Bjurström är gravid. För Nöjesbladet berättar hon nu om lyckan.

– Vi är så glada. Vi fick ju ett missfall precis innan. Så vi håller det här lilla miraklet hårt.

Svenska modellen och ”Top Model”-deltagaren Ellinor Bjurström, 23, väntar barn med kärleken och Youtube-profilen Jimmy Olsson. På Instagram publicerade hon i morse en bild på babykulan och skrev om känslorna inför vad som komma skall.

”Jag finner inga ord, det är ren lycka och kärlek. Äntligen kan vi berätta för er alla att vi blir föräldrar i augusti”, samtidigt som hon önskar alla följare en glad alla hjärtans dag med hjärtemojis.

Fick missfall

Många är det som gratulerar de blivande föräldrarna, däribland ”Stoppa tjuven”-profilen och författaren Anders Adali, bloggaren och tidigare ”Ensam mamma söker”-deltagaren My Martens och förra ”Paradise Hotel”-profilen Aina Lesse.

– Vi är så glada. Vi fick ju ett missfall precis innan. Så vi håller det här lilla miraklet hårt. Jag har alltid känt att det är viktigt för mig att jag kan ge mina barn en bra pappa, för det är faktiskt något som jag väljer – jag känner mig stensäker på att jag har gett mitt barn den bästa pappan någonsin, säger hon till Nöjesbladet.

Ska bygga drömhus

I somras köpte Ellinor och Jimmy, som varit ett par sedan våren 2016, en tomt för 2,9 miljoner kronor i Stockholmsförorten Huddinge där de ska bygga sitt drömhus.

"För jag och min älskling har köpt tomt (med ett litet hus på). Vi ska göra drömmen och bygga ett helt nytt hus! Känns helt sjukt" skrev Ellinor på sin Facebooksida.

Publisert:

LÄS VIDARE