Schlager-astrot

NÖJE

Läs artisternas tävlings-horoskop

1 av 8

LEKSAND

Originalitet lönar sig och bidrag på svenska har en extra fördel. Publikens smak skiftar under kvällen, så förhandsfavoriten kan falla hårt till förmån för någon helt otippad.

Simone Moreno

En häftig scenshow krävs, och stort artisteri. För här sviker förmodligen orden och kanske även själva sången. Hon har inte en av sina bästa dagar.

Electric Banana Band

Karismatisk men pro- blematisk. Jordnära men ändå inte. Svår att få grepp om, lätt att älska men knepig att leva med. För dagen inte det publiken söker.

Anna Sahlene

Inte den som har bäst förutsättningar för dagen, men utnyttjar hon sin energi och sitt mod kan det ändå räcka en bit. Med lite tur hela vägen till andra chansen.

Magnus Bäcklund

Hatar att förlora men riskerar att göra just detta. Hans personlighet lyckas inte alls lyfta bidraget han skall framföra. Risk för platt fall trots hans rutin och skicklighet.

Linda Bengtzing

Hade lyckats ännu bättre i Karlstad men har ändå stjärnorna på sin sida. Humor och charm lyser igenom, är bidraget dessutom romantiskt räcker det riktigt långt.

Pandang

Godhjärtade, innerliga artister som ställer mycket höga krav på sig själva. Ju mer de visar sitt inre och sina känslor, desto mer vinner de publikens röster. Kan vinna.

Hannah Graaf

En nyfiken, öppen och sensuell Jungfru med stor scenpersonlighet och närvaro. För dagen behövs ett bidrag som handlar om kärlek om det skall gå riktigt bra för henne.

Andreas Johnsson

Det krävs känsla för att lyfta. Lyckas han övertyga publiken om sin äkthet och sitt engagemang kan detta vara kvällens vinnare. Kanske hela tävlingens rentav.

Tor Torlander (astrolog)