Albin Lee Meldau ställer in: ”Får vård”

”Så mycket bättre”-stjärnan sjuk: ”Blivit sämre sista veckorna”

Av: Torbjörn Ek

Publicerad:
Uppdaterad:

Sjukdom stoppar Albin Lee Meldau.

”Så mycket bättre”-profilen uppges ha mått dåligt i flera veckor och klarar nu inte av att ställa sig på scenen.

– Han har inte mått bra den sista tiden, och blivit sämre sista veckorna, säger han skivbolagskontakt i ett pressmeddelande.

Albin Lee Meldau, 30, är för sjuk.

Därför ställs hans medverkan på radiokanalen Mix Megapols julkonsert på lördag in, meddelar radiokanalen i ett pressmeddelande.

– Albin Lee Meldau har inte mått bra den sista tiden, och blivit sämre sista veckorna. Nu får han vård, och Albin hoppades in i det sista att spelningen på lördag skulle kunna göras, men det går inte. Han är helt enkelt för sjuk fortfarande, säger artistens skivbolagskontakt enligt pressmeddelandet.

– Han hälsar att så fort han är på benen igen vill han gärna hitta en dag att kunna spela lite för de som missar honom nu, och han är så otroligt ledsen att behöva ställa in lördagens spelning.

Albin Lee Meldau har fått sitt publika genombrott i höstens säsong av TV4:s musikdokusåpa ”Så mycket bättre”. Hans största hit innan programmet var låten ”Lou lou” från 2016 som streamats över över 20 miljoner gånger på Spotify.

Nöjesbladet har varit i kontakt med Meldaus presskontakt för att få klarhet i hur sjuk han är och när han väntas vara på benen igen, men presskontakten vill inte kommentera ytterligare.

På lördag sänder TV4 ett sista avsnitt av årets ”Så mycket bättre”, en återträff där deltagarna möts för att prata om programmen och hur hösten varit.

1 av 2 | Foto: Karl Melander/TT
Albin Lee Meldau.
Publicerad:

LÄS VIDARE