Dwayne ”The Rock” Johnsons mamma i tårar efter julklappen

Köpte ett hus till sin mamma

avCornelia Mikaelsson

Dwayne ”The Rock” Johnson lever upp till sitt smeknamn ”Dwanta Claus”. På julafton gav han sin mamma en minst sagt generös gåva.

”Den här kändes bra. Överraskning! Köpte ett nytt hus till min mamma i julklapp,” skriver skådespelaren på Instagram.

Hans mamma, Ata Johnson, kommer att få välja vilket hus hon vill, var hon vill. En julklapp som fick Ata Johnson att gråta av lycka.

På lördagen publicerade stjärnan en känslosam video på Instagram där man kan se hans mammas reaktion. När hon öppnar kuvertet dröjer det inte länge innan tårarna kommer.

Dwayne ”The Rock” Johnson skrattar, går fram till sin mamma och ger henne en kram.

”Den här kändes bra. Överraskning! Köpte ett nytt hus till min mamma i julklapp,” skriver han och förklarar att julklappen är väldigt speciell eftersom han som barn flyttade från den ena lägenheten till den andra.

Det första huset som hans föräldrar bodde i var det han köpte till dem 1999. Fem år efter husköpet gick hans föräldrar igenom en skilsmässa.

”Saker hände och saker blev komplicerade. Sedan dess har jag alltid sett till att min mamma och pappar har allt de behöver”.

Förra julen gav han sin pappa, Rocky Jonsson, en ny bil. På Instagram förklarade han att hans pappa är en minimalist som inte frågar efter mycket.

ARTIKELN HANDLAR OM

The Rock