"Var positiv - rynkorna blir så glada då"

NÖJE

Läs hela chattet med Lill-Babs

Barbro Lill-Babs Svensson håller formen genom att undvika vitt bröd och vitt socker. Och någon romans med Markoolio är det inte tal om - enligt Lill-Babs själv är det stiljte på kärleksfronten.

Lill-Babs säger: Hej och välkomna - hoppas ni har det lika gott som jag just nu!

Kajsa säger: Hej Lill-Babs. Följer du nån diet? Den verkar funka! Vilken - om någon - är det?

Lill-Babs säger: Alla! Just nu är jag inne på att låta bli vita saker: vitt socker, vitt bröd, vit pasta. Just nu är det mycket fullkorn! Och så en timmes promenad om dagen. Sen är det bra att röra på sig, och det gör jag på scenen. Framför allt ska man äta sådant man mår bra av själv. Lycka till!

Lemmy säger: Har det blivit svårare att kliva omkring i höga klackar på senare år?

Lill-Babs säger: Nej, tack och lov så går det fortfarande jättebra!

sanne säger: Ska du turnera mer med Ann-Louise och Siw?

Lill-Babs säger: Vi fortsätter med Diggiloo-turnén till den 7 augusti. Sen får vi se nästa år - det vet jag ingenting om än. För i höst är jag på Börsen i Stockholm, sen Malmö från november. Du är välkommen dit!

Ing-Marie säger: Min ex-man Spiros Gogos fick S:t Eriksmedalj i fjol samtidigt som Du! Han sa att Du var mycket trevlig. Han fick ett fotoalbum där Du, han och vår dotter Sofia finns på ett foto. Du är ju jättesnygg !!!! Jag är 57 år och undrar hur Du i all sin dar kan hålla Dig så fräsch. I mitt fall hjäper det inte med styrketräning, motionsgympa och promenader... Hälsn Ing-Marie

Lill-Babs säger: Tack för komplimangen! Ett: jag har fått vara frisk. Två: jag försöker vara lite sund ibland, för det mesta. Att vara positiv hjälper mycket här i livet - rynkorna blir så glada då! Förlåt, jag menar uttryckslinjerna...

Kenta säger: Hur kan du vara så go och glad hela tiden? Hur får du utlopp för eventuell ilska?

Lill-Babs säger: Jag har svårt att bli arg. Men när jag blir arg märks det - men det går över så fort att jag hinner inte säga något. Jag försöker ta mig samman. Människor säger så dumma saker när de är arga. Och du - sen grinar jag. Jag gör det när jag blir arg.

Carola säger: Kommer du att vara med i allsång på på tv?

Lill-Babs säger: Inte i år!

SimME säger: Hej lill-babs, varför ser du dig inte som en sex-symbol längre?

Lill-Babs säger: Jag har aldrig sett mig som en sexsymbol! Men däremot är det kul att skoja lite med att vara kvinnlig på scenen!

sanne säger: Grattis till 50 år som artist. Wiwex i Sundsvall är Bingohall numer. Vad är ditt bästa konsertminne?

Lill-Babs säger: Ojojoj. Efter 50 år i denna fantastiska branch har jag fått uppleva så många fantastiska konserter och föreställningar. Att stå på Wiwex första gången var lika stort för mig som att stå på Scandinavium och göra Annie i "Annie get your gun" inför 12 000 i publiken. Hoppas du förstår vad jag menar. Hälsa Sundsvall!

Lio säger: Vilka sköhetsoperationer har du gjort?

Lill-Babs säger: Inga. Bllndtarmen åkte när jag var 12, och det var skönt!

mannie säger: Hur går det med kärlekslivet ? Har hört det ryktas om en romans mellan dig och Markoolio!

Lill-Babs säger: Markoolio är underbar, han är en jättefin kompis men där är det stopp! Just nu är det stiltje på den fronten.

my säger: Grattis till dina 50 år på scen! Har du något nytt projekt pågång?

Lill-Babs säger: Ja, jag forsätter med jubileumsshowen på Börsen september-oktober, och sedan Malmö november-december. Sen är det något på gång i vår, men det kan jag inte prata om än.

Ulrika säger: Vilken är din favorit utav alla dina sånger?

Lill-Babs säger: Jag har så många favoriter..."Mitt liv" är en. Och Lars Forssell, han har gjort så mycket jag tycker om. Och "Leva livet". Och många fler!

Charlotte säger: Hej Barbro!

Hamnade här av en slump... Du är en fantastisk artist men även en riktigt fin person m tror jag.... Har jag drömt det eller är du inte väldigt duktig / intresserad av heminredning? Vilken är din favoritmöbel? Själv älskar jag det brittiska röda/gröna med mycket jaktmotiv.. Även lite rosentyger kantade med leopardtyg gillar jag.

Föredrar du mörkt, ljust,gammalt eller nytt?

Kram Charlotte

Lill-Babs säger: Just nu så är jag inne i en väldigt ljus period. Jag älskar avlutat och lite gammalt. Jag går ofta på auktioner - och det är fullt av dem i Hälsingland. Älsklingsmöbeln är madrassen som jag just nu ligger på i solen.

josse säger: hej jag skulle villja ha lite bätter sång röst har du något tips för just nu är det si så där snälla svaara

Lill-Babs säger: Om du röker så sluta rök, för det har jag gjort och då fick jag två toner till! Sen tror jag att en sånglärare inte är fel.

tomas säger: du ahr välkört många mil under ditt artistliv.Har du ckort förturnebuss?

Lill-Babs säger: Nej, det har jag inte! Men det finns fortfarande mindre bussar som man kan köra, och det har jag gjort på turné.

Ylva säger: Vad gör du om du någon gång känner dig deppig?

Lill-Babs säger: Går in på toaletten och gråter. Sen försöker jag tänka efter på hur bra jag egentligen har det, och då får tårarna ge vika.

Stina säger: Hellu. När visste du att det var musik du ville syssla med?

Lill-Babs säger: Jag tror att eftersom mamma alltid har sjungit med oss barn, så har jag vuxit upp med musiken omkring mig. Så det kom nog inte någon speciell dag. Det var mycket folkmusik runt om i släkten och jag är uppvuxen med det.

säger: Bill: Vilken person har betytt mest för Dig när det gäller Din artistbana?

Lill-Babs säger: Simon Brehm och Karin Falk. Och alla underbara musikanter och skådespelare jag har fått jobba med genom åren! Jag kan räkna upp många. Jag är så gammal, så det har blivit några stycken genom åren! Men jag har aldrig slutat att vara nyfiken...

Moderator säger: Sista frågan kommer från Pernilla.

Pernilla säger: jag har träffat dig ett par gånger och du är så trevlig. har imponerats över ditt fantastiska sätt mot handikappade. Hur kommer det sig?

Lill-Babs säger: Jadu...varför inte? Jag har många vänner från alla kategorier. Hur de ser ut och hur de är spelar ingen roll, bara de är goda människor. Det enda jag inte umgås med är elakhet.

Moderator säger: Nu är chattet slut för idag. Tack Lill-Babs och alla ni som chattat!

Lill-Babs säger: Stor kram och lycka till allihopa, så hoppas jag att vi ses: på Diggiloo-turnén eller i höst!

ARTIKELN HANDLAR OM

Mode