Robbie valde puss framför snöbollskrig

Av: Malin Collin

Publicerad:
Uppdaterad:

Take That på blixtvisit i Sverige

1 av 4 | Foto: 2 Större delen av Take That startar snöbollskrig medan Robbie är upptagen med frugan Ayda Field. Gary Barlow ledsnar på Sverige och skriker ”Fuck Sweden”. OBS: Klicka på bilden så blir den större.

De kom, de startade snöbollskrig, de for.

Take That imponerades inte av den svenska vintern under sin blixtvisit.

– Fuck Sweden! Jag vill inte se det, säger Gary Barlow.

I går tillbringade det nyligen återförenade Take That 20 timmar i Stockholm.

Runt midnatt, natten till torsdagen, anlände Take That till Grand Hôtel i Stockholm.

Robbie Williams, 36, är sedan i somras en femtedel av Take That i stället för en hyllad solovärldsstjärna. Det är lättare sagt än gjort. När bandet vid 15-tiden i går checkade ut från hotellet stannade alla i Take That till och skrev autografer åt fansen, som frös i snön, utom Robbie Williams som gick rakt bort till den väntande bilen och satte sig.

Snackade om bråket

Under kvällen besökte Take That ”Skavlan” där Robbie Williams och Gary Barlow, 39, pratade om det 15 år långa bråket mellan dem.

Foto: 1993.

– Jag och Rob hade en kväll där vi pratade om vad som hade hänt och berättade våra versioner för varandra. Den natten sov jag gott, säger Gary Barlow i ”Skavlan”.

”Var rädd”

Robbie Williams skrämdes först över en Take That-återförening eftersom han 1995 lämnade gruppen i vredesmod.

– Jag var rädd. Jag har sagt några ganska elaka saker. Gary hade all rätt att hata mig. Lyckligtvis var vi båda så vuxna att vi kunde acceptera varandras ursäkter. En stor tyngd som jag har burit runt på i 15 år försvann, säger Robbie Williams i ”Skavlan”.

Efter tv-inspelningen tog Take That bakdörren från tv-huset där deras tre svarta Mercedes-minibussar väntade. Ett kraftigt snöfall mötte de forna flickidolerna. Robbie Williams passade på att ge sin nyblivna fru Ayda Field, 31, en het kyss medan resten av Take That kramade snöbollar och startade ett snöbollskrig.

Åkte till Holland

Foto: 2010 Övre bilden från vänster, Gary Barlow, Howard Donald, Mark Owen, Jason Orange och Robbie Williams.

– Fuck Sweden! Jag vill inte se det, ropade Gary Barlow åt snöflingorna när han stod i vinterlandskapet.

Efter Take Thats lekavbrott körde minibussarna i karavan mot Arlanda i hög fart. När de anlände till flygplatsen körde de igenom VIP-grinden och fram till ett privatplan som stod med motorerna i gång. Planet lyfte vid 20-tiden mot Holland där Take That i dag uppträder i ett tv-program.

Publicerad: