Blondinbella avslöjar sitt nya parti

avLinnéa Borgert

Bjöd hem Centerpartiets partiledare Annie Lööf på lunch

1 av 2
Från Blondinbellas Instagram.

Blondinbella har blivit Centerpartist.

I dag bjöd hon hem partiledaren Annie Lööf på mammahäng.

– Jag tycker att det är det partiet som visar störst medmänsklighet av alla partier, säger hon till Nöjesbladet.

Förra året åt de lunch i riksdagen tillsammans och i dag kom Annie Lööf hem till bloggaren och entreprenören Isabella ”Blondinbella” Löwengrip på mammahäng.

– Det var jag som tog initiativet. Vi är lite i samma situation nu, att vi båda har två småtjejer och så försöker vi varva jobbet med det. Det var kul, säger Blondinbella till Nöjesbladet.

Förutom att diskutera småbarnslivet blev det en hel del politiksnack, berättar hon.

– Jag är ju så intresserad så jag kan inte låta bli. Jag tror inte Annie hade någonting emot det heller. Jag har ju tusen frågor kring allt som sker just nu. Så det var väldigt kul att ha ett proffs här hemma, säger hon.

”Vi delar samma åsikter”

I oktober förra året meddelade Isabella Löwengrip att hon lämnar Moderaterna. Bland annat vände hon sig mot partiets förslag om tillfälliga uppehållstillstånd för asylsökande.

– Det blir en fruktansvärd situation för en familj som kommer hit. Det gör mig arg, jag har alltid trott att Moderaterna står upp för individens frihet, men det är frihet för vissa då, sa hon till Nöjesbladet i oktober.

Sedan dess har hon intresserat sig allt mer för Centerpartiet.

– Centerpartiet har varit det som jag har varit intresserad av sen jag slutade sympatisera med moderaterna. Så självklart passade jag på att ställa frågor kring Centerpartiet. Och jag har förstått nu, i och med det som har hänt med flyktingkrisen, att vi delar samma åsikter.

”Är centerpartist”

Isabella Löwengrip säger att hon skulle rösta på Centerpartiet om det var val i dag.

– Ja, absolut. Jag tycker att det är det partiet som visar störst medmänsklighet av alla partier.

Är du centerpartist?

– Ja, röstar man på centerpartiet så är man ju centerpartist. Men jag har ju inte gått med i något parti eller så.

Är du intresserad av att vara aktiv i partiet?

– Nej, inte alls. Men däremot tycker jag det är viktigt att lyfta de som jag tycker gör en skillnad i samhället på min blogg. Det har varit en otrolig flyktingkris där jag tycker att centerpartiet verkligen har utmärkt sig genom att vara väldigt medmänskliga. Medan de andra partierna har vänt kappan efter vinden. Det uppskattar jag verkligen med Centerpartiet så det var väldigt roligt att få säga det till Annie.

Annie Lööf delade bild på Instagram

Isabella Löwengrip publicerade en bild på Annie Lööf från lunchen på sin blogg och på sociala medier. Även Annie Lööf publicerade en bild och tackade Blondinbella för lunchen.

”Medan mammorna pratade och lunchade passade döttrarna på att sova lite. Tack @blondinbella för mysig lunch!”, skriver hon på sin Instagram.