Khloé Kardashian

Khloe Kardashian avslöjar – då kommer bebisen

Av: 

Mathilde Albinsson

NÖJE

Khloe Kardashian bekräftade nyligen att hon är gravid.

Nu avslöjar hon när bebisen ska komma.

”Om en vecka är jag i sjätte månaden”, skriver hon på Instagram.

I september kom de första ryktena om att Khloé Kardashian, 33, och pojkvännen Tristan Thompson, 26, väntar barn. I oktober uppgav flera källor till Us Weekly att bebisen är en pojke.

Och i förra veckan bekräftade realitystjärnan ryktena.

På juldagen kom nästa besked – när bebisen beräknas födas.

”Om en vecka är jag i sjätte månaden”, avslöjade Khloé Kardashian för ett undrande fan på Instagram.

Khloé Kardashian deltog under kvällen i mamma Kris Jenners julfest – iklädd en gnistrande, strassbeströdd byxdress. Hon poserar på Instagram med Kris Jenner och Kim Kardashian – ofta med en hand under den putande magen.

Hon reflekterar även över en av graviditetens, enligt henne, negativa sidor.

”Det är annorlunda att vara nykter på den här festen. Jag önskar att jag var full. Jag saknar att vara lika irriterande som de här bitcharna!”, säger hon i en snapchat medan hon tar en selfie med Kendall Jenner och hårstylisten Jen Atkin.

”Jag är nyktra Khloe och jag gillar det inte!”

Fansen rasar mot Kylie Jenner

Någon som inte syntes till på festen var Kylie Jenner. Hon är den senaste i Kardashian/Jenner-klanen att omgärdas av bebisrykten. Hon har legat lågt sedan spekulationerna fullkomligt exploderade i september.

Många fans förväntade sig något slags uttalande eller bekräftelse från Kylie Jenner just på juldagen – antingen genom ett av Kim Kardashians julkort, som hon publicerat dagligen sedan den 1 december, eller i tv-serien ”Keeping up with the Kardashians”.

Men Kylie Jenner håller omvärlden på halster. På sociala medier går fansen fullkomligt i taket.

”Trött på att googla Kylie jenner paparazzi december 2017 för att förstå om hon är gravid eller inte”, skriver en på Twitter.

”Godnatt och god jul till alla förutom Kylie Jenner för att inte ha avslöjat sin graviditet på den 25:e juldagen, dra åt helskotta Kylie, jag föredrog din syster hur som helst”, kommenterar en annan.

”Om Kylie Jenners graviditet inte annonseras idag så blockar jag hela familjen. Jag behöver inte den här negativiteten i mitt liv längre”, menar en tredje.

”Jag är färdig med Kardashians! Ge oss barnet! Ge Amerika sin julklapp!”, uppmanar en fjärde.

ANNONS EXTERN LÄNK

Testa Lyko Lovables: Inspirationskit med handplockad skönhet i begränsad upplaga!

Lyko SE

Goodnight & merry xmas to everyone except Kylie Jenner for not revealing her pregnancy on the 25th day of Kristmas… https://t.co/vr7FlqtsppIf Kylie Jenner’s pregnancy isn’t announced today I’m blocking the whole family. I don’t need this negativity in my life any longer.IM DONE WITH THE KARSHANANIGANS #karshananigans #KylieJenner #KimKardashian #KhloeKardashian @KimKardashian… https://t.co/CtIlfXgFub
Publisert:

ÄMNEN I ARTIKELN

Khloé Kardashian

Kylie Jenner

Keeping up with the Kardashians (tv-program)

Kim Kardashian

Kris Jenner