Annika Andersson

”Minns du mig”-turnén slår försäljningsrekord

Av: 

Mathilde Albinsson

NÖJE

”Minns du mig” är relationskomedin som fått både kritiker och publik att skratta gott på Lisebergsteatern i Göteborg under hösten.

I vår gör ”Minns du mig” Sverige-turné.

Flertalet föreställningar är redan slutsålda.

Relationskomedin ”Minns du mig” med Annika Andersson och Thomas Petersson i huvudrollerna har hyllats av kritiker och publik under hösten på Lisebergsteatern, Göteborg.

I vår fortsätter föreställningen med en Sverige-turné. Och trycket är redan högt. Biljetterna släpptes den 20 november och redan tre dagar senare hade ett flertal föreställningar redan sålt slut.

”Publiken har uppenbarligen nåtts av snacket kring att det är en föreställning som absolut bör ses”, säger producenten Christoffer Bendixen, 2Entertain, i ett pressmeddelande.

De utsålda datumen kompenseras med extrainsatta föreställningar i flertalet städer. ”Minns du mig”-turnén avslutas med sex föreställningar på Maximteatern i Stockholm i slutet av april.

”Publikens mottagande av denna pjäs gör en helt varm inombords. Vi har fått spela för fulla hus på Lisebergsteatern och utifrån publikens reaktioner kan man ganska stolt konstatera att de älskar att se pjäsen lika mycket som vi älskar att spela den”, säger Annika Andersson i pressmeddelandet.

”Ja! Efter föreställningen när vi möter publiken så ser man att en del kanske håller lite kärleksfullare i sin partner, och väldigt många ger oss tummen upp och ler sitt allra varmaste leende. Det ska bli otroligt roligt att ta den här lilla pärlan till pjäs ut på vägarna och försöka få svenskarna att kramas lite mera”, säger Thomas Petersson.

”Minns du mig” skildrar ett 27-årigt äktenskap där vardagen har hittat in till en trivsam och problemfri, men också passionslös, lunk. Annika Andersson och Thomas Petersson gör komik av parets vardag.

ANNONS

Rea upp till 50 % hos Cervera! Passa på att klicka hem dina favoriter här!

Extern länk från Cervera

Shoppa här!

Publisert:

LÄS VIDARE

MARKUS LARSSON: Caspar vinner men det kan bli en tom seger

ÄMNEN I ARTIKELN

Annika Andersson

Thomas Petersson

Maximteatern