Harry fick parkeringsböter och åt en hamburgare

NÖJE

En dag i Harry Styles liv

1 av 102 | Foto: Vår vän Harry Här är han, Harrys Styles, skönlockig yngling, superstjärna och livsnjutare

Harry Styles, skönlockig sångare i One Direction hamnade i klammeri med Londons parkeringsrättvisa, gymnastiserade och käkade en hamburgare. Nöjesbladet gör ett nerslag i en vanlig dag i Harrys liv

Varje dag funderar miljontals Harry Styles-fans på vad Harry gör i just detta ögonblick. Nöjesbladet har bara för er tagit reda på vad Harry gjorde en vanlig dag i mars 2016.

Bötfälldes i svarta tajta byxor

Dagen började med att Harry Styles körde runt med sin svarta luxösa Audi i norra London. Plötsligt blev Harry sugen på att shoppa något. Harry stannade till, parkerade och gick ur bilen. Londonborna kunde se att Harry var klädd i sina vanliga tajta svarta byxor och en så kallad ”beenie hat”. Harry fortsatte därefter till fots in i en utvald butik. Enligt de brittiska tidningarna Mail Online och The Sun råder det oklarheter vad specifikt Harry skulle handla.

Nitisk parkeringsvakt

Under tiden som Harry strosade runt i butiken passerade en nitisk pakeringsvakt Harrys nonchalant parkerade bil. Parkeringsvakten bötfällde på stående fot vår vän Harrys felparkering. När Harry återvände till sitt fordon var parkeringsvakten som bortblåst. Endast boten på 70 pund var kvar och pockade på Harrys uppmärksamhet. Då Harry är ofantligt rik berörde boten honom inte. Boten var som en billig parkeringsbiljett för honom.

Koll på midjemåttet

Efter shopping och parkeringsicident var det gymnastik på tapeten. Som internationellt firad boyband-stjärna av rang gäller det att hålla koll på midjemåttet och vara smidig som en katt. Därför begav sig Harry ett pilatesanläggning för styrketräning, strechning och yoga. Väl där var Harry sitt gladaste jag och ställde vänligt upp på besökarnas Instagrambilder.

Berättade för miljontals människor

Nöjesbladet avslutar rapporteringen om Harrys dag med att avslöja vad Harry åt för mat. Harry berättade det själv på Twitter. Tweeten var sparsam och minimalistisk. Till sina 27,6 miljoner följare på Twitter skrev boybandstjärnan kort och gott ”Burgers”.

Harry gymnastiserar

ARTIKELN HANDLAR OM