Naya Rivera

Skådespelaren om storbråket i ”Glee”: Blev ett kallt krig

Förnekade – men nu berättar Glee-stjärnan om rivaliteten: behandlade mig som luft

Av: 

Andreas Hansson

NÖJE

De började som vänner, men framgångarna i ”Glee” skapade storbråk mellan skådespelarna Naya Rivera och Lea Michele.

”Snart började hon behandla mig som luft”, skriver Rivera i en ny bok.

Amerikanska ungdomsserien ”Glee” skakades av ett rivalitetsbråk mellan skådespelarna Lea Michele, 30, (”Rachel Berry”) och Naya Rivera, 29, (”Santana Lopez”), enligt uppgifter vad storbråket orsak till att Rivera sparkades från ensembleb till att bli gästskådespelare imder seriens sista säsong. Utåt sett förnekade båda parter allt, tillsammans med seriens skapare och manusförfattare Ryan Murphy.

”Vänskapen bröts ned”

Men i sin självbiografi berättar nu Naya Rivera om spänningarna som tog större och större fokus mellan de forna vännerna.

”Vi har båda starka viljor och är tävlingsinriktade, inte bara mot varandra utan mot alla, vilket inte var en bra kombination. Under inspelningarna började vänskapen brytas ned, särskilt när Santana gick från bakgrundsfigur och fick mer manustrådar och utrymme. Jag tror att Rachel – ehm, jag menar Lea – inte gillade att dela spotlighten.”

Ett kallt krig

Hon skriver att inspelningstiden blev ett kallt krig skådespelarna emellan.

”Jag blir inte upprörd när någon ger mig feedback […] medan Lea var mer känslig och verkade skylla allt möjligt på mig. […] Snart började hon behandla mig som luft, det gick så långt att hon inte sa ett ord till mig under sjätte säsongen. Lea och jag var definitivt inte bästa vänner och jag tvivlar på att vi någonsin sitter i hennes soffa och äter kål igen.”

ANNONS

Glöm inte mors dag på söndag – beställ idag för leverans i tid!

Extern länk från Interflora

Beställ nu

Publisert:

LÄS VIDARE

Så gick det sen för skådespelarna i ”Glee”

ÄMNEN I ARTIKELN

Naya Rivera

Glee

Klick!