Michael Jacksons bror rasar mot Donald Trump

1 av 4 | Foto: ”'Vänner' hedrar inte varandra genom att sprida skitsnack om Michaels 'förlust av självförtroende'. Dåren Trump behöver sätta sig ner”, skriver Michael Jacksons bror Jermaine.
NÖJE

President Obama, Apple och påven var inte nog.

Nu har republikanske presidentkandidaten Donald Trump drämt till en med en ny ordsmocka – mot poplegendaren Michael Jackson.

– Han förlorade självförtroendet på grund av dålig, dålig kirurgi, säger Trump.

Det börjar snart bli ont om kända människor som miljardären Donald Trump inte har uttalat sig hånfullt om i den amerikanska presidentvals-racet.

I fokus för de verbala attackerna har president Barack Obama, Demokraternas toppkandidat Hillary Clinton och Trumps republikanska konkurrenter varit. Men även påve Franciskus och IT-jätten Apple har hamnat i onåd hos affärsmogulen.

Hyllas – och hånas

Nu har Donald Trump gett sig på popikonen Michael Jackson. Under en CNN-intervju i samband med ett möte i South Carolina berättade Trump vilken musik han gillar.

– Jag kände Michael Jackson väldigt väl. Han bodde i Trump Tower (en skyskrapa i New York som Trump äger, reds.anm) sa han då, och fortsatte:

– Han var en otroligt begåvad kille. Men han förlorade enormt mycket självförtroende på grund av – ärligt talat – dålig, dålig kirurgi.

”Behöver sätta sig ner”

Uttalandet har fått hård kritik av Jacksons fans och familj.

Michaels bror Jermaine sågade Donald Trump på Twitter:

”Att name-droppa Michael gör dig inte häftig och kommer inte göra att du vinner några röster. Särskilt inte eftersom du använder felaktiga fakta”.

”'Vänner' hedrar inte varandra genom att sprida skitsnack om Michaels 'förlust av självförtroende'. Dåren Trump behöver sätta sig ner”, skriver han.

ARTIKELN HANDLAR OM