Lina Thomsgård

Lina Thomsgård ska bli mamma

Av: 

Patrik Jäverbo

NÖJE

”Vilka stenhårda hjältinnor alla världens mammor är och varit”

SVT-profilen Lina Thomsgård ska nu bli mamma, en nyhet som hon valde att berätta om på sociala medier.

– Vilka stenhårda hjältinnor alla världens mammor är och varit, det börjar gå upp för mig på allvar nu, skriver hon till Nöjesbladet.

SVT-profilen och programledaren Lina Thomsgård, 38, väntar nu sitt första barn, skriver hon på sociala medier. Barnet förväntas komma lagom till hennes födelsedag i maj nästa år.

– Då antar jag att kaoset börjar, och jag gillar ju kaos skriver hon i ett meddelande till Nöjesbladet.

Det glädjande beskedet är dock fortfarande en smula ovant för programledaren, som inte riktigt förstått att det är sant:

– Det känns än så länge rätt overkligt, jag är mest lättad att jag slutat må så sabla illa, vilka stenhårda hjältinnor alla världens mammor är och varit, det börjar gå upp för mig på allvar nu, skriver hon.

”Ser ut en kanonkula”

För tillfället är Thomsgård mitt uppe i filmandet av nästa säsong av SVT:s kulturmagasin ”Kobra”, och hon väljer att hylla sina förstående programchefer, som väljer att se bortom hennes form.

– Mina fantastiska chefer har inte någonting emot att jag kommer se ut som en kanonkula i tv hela våren, och jag hoppas att det gäller tittarna med.

Samtidigt är hon även aktuell med boken ”En annan historia”. 51 berättelser om 51 kvinnor som gjort minnesvärda saker genom historien som inte gjort avtryck i traditionella historieböcker, där författare som Karin Thunberg, Tone Schynnesson, Magda Gad och Björn af Kleen även medverkar.

– Jag hoppas att min bebis, vem det än blir, ska växa upp i en värld där kvinnor och män kan ses lite mer som lika viktiga.

ANNONS

Ellos Badkläder! Baddräkter och bikinis med hög midja, shapingeffekt i fina färger till ett bra pris!

Extern länk från Ellos

Shoppa här!

Publisert:

LÄS VIDARE

Lina Thomsgård: SVT tvingade mig välja mellan jobb och barn

ÄMNEN I ARTIKELN

Lina Thomsgård

Björn af Kleen

Magda Gad