Här bryter Jonna Lundell ihop i tårar

avHelena Trus

NÖJE

Youtube-stjärnan avslöjar sanningen om sitt äktenskap

1 av 6

Här bryter Jonna Lundell ihop i tårar. I ett Youtube-klipp berättar hon sanningen om "sjukdomen" som är nära att knäcka äktenskapet med Joakim "Jockiboi" Lundell.

– Jag förstör vårt liv, säger hon.

Youtube-paret Jonna Lundell, 22, och Joakim "Jockiboi" Lundell, 30, gifte sig i somras i sin egen webbtv-serie på TV3 Play.

I ett känslosamt klipp på Youtube berättar nu Jonna om "sjukdomen" som är nära att förstöra deras äktenskap.

– Jag är absolut inte den flickvännen  många tror att jag är . Jag är en pain in the ass att jobba med, bo med, vara gift med. Mellan mig och Jocke så har jag någonting som vi kallar "sjukdomen". Jag går till en psykolog. Vi trodde från  början att det var en grov form av PMS, inleder hon i klippet.

Sedan bryter hon ihop i tårar och berättar sanningen om hur hon i perioder behandlar Joakim.

– Jag förstör mig och Jocke, jag förstör mig själv som person, jag förstör Jocke som person, jag förstör vårt arbete, jag förstör vårt liv, jag förstör så mycket och jag vet inte varför.

Jonna vågar inte äta medicin

Hon berättar vidare att "sjukdomen" får henne att vilja skita i allt, vilket resulterar i en rädsla för att relationen ska ta slut.

– Jocke är den jag älskar mest på hela jorden, men ändå säger jag sådana saker och känner ingenting då, säger  Jonna Lundell.

– Det är så små grejer som blir så stora att det håller på att ta slut mellan mig och Jocke. I efterhand blir jag jätteledsen över vad jag har gjort och lovar mig själv att aldrig mer göra om det. Men jag märker aldrig när det kommer igen.

Hennes psykolog vill att hon ska testa en PMS-medicin, men Jonna är orolig för biverkningarna och för att tabletterna ska få henne att må ännu sämre.

”Vill inte att vi skiljer oss”

Hon väljer att berätta detta nu för att slå hål på uppfattningen om att det är hon som har hjälpt "Jockiboi" att bli en bättre människa. Men sanningen är att han har hjälpt henne lika mycket.

–  Jag skulle aldrig vara den jag är i dag utan honom. Jag tror det är därför min familj tycker så bra om honom, för han är en så fin person och så snäll mot alla. Jag vill inte att det ska bli så att vi skiljer oss en dag bara för att jag är dum i huvudet, säger hon i klippet.

Paret är några av Sveriges största Youtube-stjärnor. I söndags fick Jockiboi barnens eget humorpris på Barncancergalan. 

Han har själv delat Jonnas klipp på sin Facebooksida , med en kärleksförklaring till sin fru.

"Min fina modiga baby", skriver han.

I webb-tv serien ”Jockiboi och Jonna i Nöd och Lust” på TV3Play fick tittarna följa parets kaotiska väg mot altaret.

Nöjesbladet har varit i kontakt med Jonna Lundell som inte vill kommentera klippet ytterligare.

ARTIKELN HANDLAR OM