Galna budgivningen om Justin Biebers mjölkglas

NÖJE

Besökte pub - nu säljs dryckesglaset på auktion

Foto: Biebers mjölkglas säljs för över en halv miljon svenska kronor.

Justin Bieber besökte puben och beställde in ett glas mölk.

Nu säljs glaset på auktion - och budet är i skrivande stund upp i över 700 000 kronor.

Den galna budgivningen pågår i ytterligare fyra dagar, utropspriset var tio pund, lite drygt en svensk hundralapp. Men nu är budet på Ebay uppe i hissnande 65 900 pund, motsvarande över 745 000 kronor.

För ett glas som Justin Bieber, 22, druckit mjölk ur.

Beställde in mat

Brittiska dagstidningen Mirror berättar hur den kanadensiska tonårsidolen besökte puben i High Beech i Essex fem mil norr om London. Där beställde han in en bit mat och ett glas mjölk.

– Vi såg ett gäng livvakter utanför och skämtade om att ”tänk om det skulle vara Justin Bieber” och så var det han. Jag tänkte ”herregud, vad gör han på den här lugna puben mitt ute i ingenstans?”, säger biträdande restaurangchefen Amy Potter till Mirror.

”En kul grej”

Bieber blev kvar på puben i en timme, men lämnade lokalen när han upptäckte någon som försökte ta en bild av honom.

– Alla de här ungarna dök upp efteråt och vi gav dem hans vattenflaska, men vi hade redan plockat undan alla hans saker så sen sa vi: ”Varför inte lägga upp dem på Ebay som en kul grej och se vad vi kan få för det”, säger Amy Potter till Mirror.

Och nu har alltså priset på glaset, som Justin Bieber druckit ett par deciliter mellanmjölk ur, rusat i höjden. På fredag eftermiddag avslutas auktionen.

ARTIKELN HANDLAR OM

Ebay