Kenza utsattes för sexuellt övergrepp

avLinn Elmervik

NÖJE

Berättar om traumatiska händelsen i bloggen

1 av 2 | Foto: CAROLINA BYRMO
Kenza Zouiten.

Massören drog ner handduken. Sedan gick han över gränsen.

Nu berättar Kenza Zouiten, 25, om övergreppet under semestern på Mauritius.

”Jag ligger still som en pinne och vågar inte röra mig. Jag skriker inombords”, skriver hon i sin blogg.

Stjärnbloggaren Kenza Zouitens, 25, semester på Mauritius i vintras slutade i en mardröm. Under en massage på hotellet där hon bodde tillsammans med sin fästman Aleks Subosic gick den manlige massören kraftigt över gränsen.

Det började med obehaglig och opassande beröring.

”Mot slutet när jag har vänt på mig så att jag ligger på rygg så masserar han min mage väldigt länge. Längre och längre ner mot troskanten som redan sitter långt nere kände jag. Fan vad han smekte magen länge, men jag sa ingenting”, skriver Kenza i sin blogg.

”Jag slutar andas”

Sedan började han massera hennes bröst.

”Jag börjar fundera på hur jag ska sätta mig upp och be honom sluta. Men jag hinner inte. Jag slutar andas. Han har dragit ner handduken på magen, mina bröst är ute i vädret. Han börjar massera mina bröst, över hela brösten och bröstvårtorna. Jag ligger still som en pinne och vågar inte röra mig. Jag skriker inombords”, skriver hon.

Kenza Zouiten sa nej och drog tillbaka handduken. Men det var inte förrän hon mötte sin pojkvän efter massagen som hon vågade reagera.

”De resterande 3 minuterna där han masserar min hårbotten eller vad fan han gjorde så fantiserar jag om hur jag springer därifrån och ropar på Aleks. Men jag vågar inte. Med gråten i halsen möter jag upp Aleks och vi går upp mot vår villa”.

”Kommer fortsätta kämpa”

Först två veckor senare vågade hon anmäla händelsen till hotellet, som ännu inte vidtagit några åtgärder. I stället har en kollega till massören hört av sig för att be henne dra tillbaka anmälan.

Det är inte första gången Kenza upplever sexuella övergrepp. I samma blogginlägg berättar hon om män som tafsar på krogen och fingrar under klänningar på klubbar.

”Det är så jobbigt att ta denna fight gång på gång och aldrig vinna. Det hade varit så skönt att bara veta att min kropp är min kropp och att jag och mina åsikter är lika viktiga som någon annans, men så är det inte och jag kommer fortsätta kämpa så länge det behövs”, skriver hon.

Nöjesbladet har sökt Kenza Zouiten.

ARTIKELN HANDLAR OM