Klick!

Freddies flamma?

Av: 

Mirja Lundqvist

Kvinnan till höger är ännu oidentifierad, men även hon tillbringade ett par dagar tillsammans med den forne landslagsräven.
Kvinnan till höger är ännu oidentifierad, men även hon tillbringade ett par dagar tillsammans med den forne landslagsräven.

NÖJE

Fredrik Ljungberg stryker omkring i New York med en brasiliansk skönhet.

Och universum kröker sig av nyfikenhet.

Fotbollsprofilen Fredrik Ljungberg gömde sig bakom mörka pilotglasögon när han förra veckan strosade runt i trendiga West village i New York. Damsällskapet lär vara den brasilianska aktrisen och modellen Elissa Sursara, 20, som redan i fjol ryktades vara den kände svenskens flickvän.

Mittfältaren Fredrik Ljungberg, 31, har fått beundrare över hela världen intresserade av fotbollens anatomi, men få kvinnor har fått vandra vid hans sida. Därför är nyfikenheten extra stor på identiteten hos de två skönheter som förra veckan ackompanjerade den svenska Calvin Klein-modellen på New Yorks gator.

När Klick! når Fredriks agent Claes Elefalk vill han inte kommentera något om kvinnorna.

–Fredrik är väldigt privat om sitt liv utanför fotbollen, säger Claes Elefalk.

– Han har jättetrevligt i New York och blir kvar där någon vecka till.

Den före detta landslagsstjärnan fick nyligen 73 miljoner kronor för att bryta kontraktet med sin gamla klubb West Ham. Enligt brittisk press planerar Freddie en ny karriär som inredningsdesigner. Andra rykten säger att han ska göra en David Beckham och fortsätta sin fotbollskarriär i den amerikanska ligan.

– Han har fortfarande inte bestämt sig om han ska spela fotboll, men det troliga är att det i så fall bli i Europa. Men det är flera lag i USA som ligger på hela tiden, säger Claes Elefalk.

ANNONS

Ellos Badkläder! Baddräkter och bikinis med hög midja, shapingeffekt i fina färger till ett bra pris!

Extern länk från Ellos

Shoppa här!

Publisert:

ÄMNEN I ARTIKELN

Klick!