De slåss om kattplatsen

NÖJE

62-åriga Cher högst på önskelistan för rollen som Catwoman

Foto: KATTASTROF Cher ligger högt på önskelistan för rollen som Catwomen. Men Angelina Jolie har vinkat för att hon gärna vill ha den.

62 år, massor med publik och svart tajt lackdräkt.

Nej, Cher ska inte ut på turné.

Hon kan spela Catwoman i nästa Batman, uppger mirror.co.uk.

2004 spelades hon av Halle Berry i en egen film. Som bifigur till Batman syntes Catwoman senast 1992 tolkad av Michelle Pfeiffer i ”Batman Returns”. Nu kan manteln axlas av oscarsvinnande sångerskan Cher. Som två gånger tidigare är det Christopher Nolan som regisserar.

– Cher är Nolans första val att spela Catwoman. Han vill porträttera henne som en vamp på lite äldre dagar. Den nya Catwoman kommer att bli den totala motsatsen till Michelle Pfeiffer och Halle Berrys spinnande kreationer, uppger en anställd i produktionen till mirror.co.uk.

Och sångerskan kan få sällskap av en annan prisad skådespelare. I rollbesättningen finns nämligen Johnny Depp med för rollen som Gåtan. Inspelningen av filmen som har fått arbetsnamnet ”The Caped Crusader” startar i Vancouver 2009.

Andra intresserade

Men det är andra som vill vara med och slåss om platsen. Nöjessajten hollywood.com uppger att skådespelerskan Angelina Jolie har visat sitt intresse för att spela den bitska kissen. Jolie har till och med bett sin vän, porrskådisen Tera Patrick, om råd inför rollen.

Catfight, någon?

ARTIKELN HANDLAR OM

Klick!