Robyns drömgig

NÖJE

I kväll delar svenska stjärnan scenen med idolen Madonna

1 av 4 | Foto: reste hela natten Robyn tog bussen genom Europa i natt ner till Nice. I kväll börjar turnén med Madonna när den svenska stjärnan kliver upp på samma scen som sin stora tonårsidol.

En svensk framgångssaga. Och en internationell ikon.

I dag inleder Robyn sin turné tillsammans med Madonna.

– Hon är råpeppad, säger svenskans presskontakt.

Men hon säger det kanske bäst själv.

”Visst är det galet” var sångerskan Robyn Carlssons enda kommentar när hon som sommarpratare i P1 i juni uttalade sig om att hon fått äran att vara förband till världsartisten Madonna. I dag börjar galenskapen.

Längre spelningar

Sent i går satte sig Robyn tillsammans med sina musiker på en buss från Manchester i England till Nice i Frankrike.

Repetitionerna är över.

I kväll gör 29-åringen sin första av nio spelningar som öppningsakt åt Madonna.

– Vi har snackat en hel del inför det här gigget. Så klart ser hon fram emot det. Hon ser det som en möjlighet att komma ut och möta en ny publik, säger Sandra Nordin, Robyns svenska presskontakt.

Enligt henne blir den första spelningen på turnén kortare än de kommande.

– Vad jag har förstått får hon runt 20 till 25 minuter. Längre fram blir det 40 till 45 minuter, vilket är väldigt mycket för att vara förband.

Kleerup hänger med

Under turnén kan Robyn också få sällskap av vännen och artisten Andreas Kleerup, som tillsammans med Robyn tidigare toppat Englandlistan med ”With every heartbeat”

Vickar två gig

– Jag ska förmodligen vicka under två gig, för att keyboardisten inte kan. Förmodligen kommer jag att vara med i Wien och Milano. Det ska bli jävligt skönt att hänga med Robyn och typ heja på Madonna, säger han.