Här visar Anna Anka upp nya kärleken

avMathilde Albinsson

NÖJE

Anna Anka har varit hemlighetsfull med sin pojkvän.

Nu visar hon upp honom – 19 år yngre svenske David Johansson.

– Min nya man betyder allt för mig, vår relation är byggd på en grund av tacksamhet och sann balanserad kärlek, säger hon till Expressen.

Anna Anka, 46, skakade om tv-tittarna i ”Svenska hollywoodfruar” med sin frispråkighet och sitt lyxliv.

Hon har tidigare förklarat sin medverkan som ett misstag. Nio år har gått sedan dess. Nu är hon återigen aktuell i TV3-serien – och redo att ta revansch.

– Det känns fantastiskt att vara tillbaka och skaka om showen. Jag tog en paus och nu är jag redo att kavla upp ärmarna och jobba igen. En anledning till att jag vill vara med igen är för att berätta min version av allt som varit, säger Anna Anka i ett pressmeddelande.

Jobbar som personlig tränare

Då, 2009, var hon tillsammans med världsstjärnan Paul Anka, 76. Sedan dess har hon gått igenom en infekterad skilsmässa och en vårdnadstvist om deras gemensamme son, Ethan.

Enligt uppgifter till Nöjesbladet kommer Anna Ankas nye kärlek också synas i programmet, svensken David Johansson, 27, som jobbar som personlig tränare i Los Angeles. Hon har länge varit hemlighetsfull om sin kärlek, och låtit dölja hans ansikte med emojis på bilder på sociala medier. I en intervju med norska VG har hon förklarat att hon värnar om pojkvännens privatliv.

Hon uppger för Expressen att deras relation skiljer sig från Anna Ankas tidigare förhållanden.

– Min nya man betyder allt för mig, vår relation är byggd på en grund av tacksamhet och sann balanserad kärlek, säger hon till tidningen och fortsätter:

– I en relation måste du vara villig att omfamna dem som de är, och inte förvänta dig att de ska förändras eller bli som du.

1 av 2 | Foto: Pontus Höök
Anna Anka och David Johansson.
Vem är din favorit? 00:42
ARTIKELN HANDLAR OM