Malin Olsson och Simon Peyron har fått barn – ”en riktig tjejfamilj”

Ytterligare en flicka till familjen.

Malin Olsson och Simon Peyron har fått sitt andra barn.

”Vi svävar på rosa moln”, skriver Malin Olsson.

SVT-profilen Malin Olsson, 38, har blivit mamma igen.
SVT-profilen Malin Olsson, 38, har blivit mamma igen.

Under måndagsförmiddagen lade Malin Olsson, 38, upp en bild på sin och Simon Peyrons, 27, nyfödda dotter på 45 centimeter och 2 700 gram.

”I torsdags kväll kom hon äntligen till oss, världens sötaste och minsta lilla LILLASYSTER”, skriver hon i inlägget på Instagram.

SVT-profilen skriver att förlossningen gick bra ”trots att det inte riktigt blev som jag tänkt”. Det nya tillskottet blir parets andra barn, 2018 fick de dottern Blanka.

– Vi är överlyckliga och njuter i bebisbubblan med vårt nya lilla underverk. Vi har ju inte bara fått en lillasyster, Blanka har även blivit en stolt storasyster... Vi har fått mer än vi kunnat drömma om, en riktig tjejfamilj... Simon försöker som bästa att anpassa sig till de kvinnliga feromonerna i hemmet, skriver Malin Olsson i ett sms till Aftonbladet.

”Nån som hon kan leka med”

Simon Peyron lade också upp ett inlägg med bilder på hela familjen.

”NU ÄR HON HÄR!!! Som vi har väntat och längtat! Låt mig presentera lillasyster... inte bandet alltså... skriver han på Instagram.

I oktober skrev Aftonbladet om att paret väntade sitt andra barn, och Malin Olsson berättade då att hon såg fram emot att ge Blanka ett syskon.

– Nån som hon kan leka med och ge sina bästa tips till. Jag har ju två syskon själv och vet vad det innebär, sade hon.

Paret har varit tillsammans sedan 2014, då de lärde känna varandra under ”Melodifestivalen”. Malin Olsson har nyligen setts i ”Malins vlogg” på SVT Play och programmet ”Vem bor här”. Simon Peyron medverkade i fjolårets ”Melodifestivalen” tillsammans men Ellen Benediktson.

Mellostjärnan Simon Peyron, 27, är pappa.
Mellostjärnan Simon Peyron, 27, är pappa.
Publisert:

LÄS VIDARE