Rebecca Stella

Rebecca Stella slutar som programledare för ”Paradise hotel”

Källa till Aftonbladet: Ersättare klar

Av: 

Natalie Demirian

Rebecca Stella har varit programledare för ”Paradise hotel” i fem säsonger.
Rebecca Stella har varit programledare för ”Paradise hotel” i fem säsonger.

NÖJE

Rebecca Stella tvingas sluta som programledare för ”Paradise hotel” på grund av pandemin.

”Jag var tvungen att ta ett beslut som var det bästa för mig och min familj”, skriver hon på Instagram.

En ersättare är redan klar till nästa säsong, uppger en insatt källa till Aftonbladet.

Rebecca Stella, 35, skriver på Instagram om avhoppet, efter att Aftonbladet kontaktat tv-bolaget Nent tidigare under dagen, när en källa uppgav att ”Paradise hotel”-programledaren ska sluta och att en ersättare redan är klar.

Programledaren skriver att den pågående säsongen blir hennes sista. Totalt har hon lett realityprogrammet i fem säsonger.

”Men allt kul har sitt slut, och jag har beslutat mig för att fokusera på annat. Det var inget lätt beslut att ta, men på grund av hur världen ser ut just nu - så var förutsättningarna inte densamma och jag var tvungen att ta ett beslut som var det bästa för mig och min familj”, skriver hon.

Nent: Extrema försiktighetsåtgärder

Till Aftonbladet säger Susanne Nylén, presschef på Nent, att man har som ambition att kunna genomföra inspelningen av nästa säsong i Mexiko senare i höst, och ber om att få återkomma om vem som blir Rebecca Stellas ersättare.

Hon säger att de med hänsyn till covid-19 behöver ta till extrema försiktighetsåtgärder, som gjorde det svårt att ha kvar Rebecca Stella som programledare.

”Vi tycker att Rebecca Stella är en fantastisk programledare men tyvärr kan hon inte vara med på inspelningen av kommande säsong av ’Paradise Hotel’ på grund av rådande omständigheter”, skriver Susanne Nylén i ett mejl.

Inte ”optimalt” för familjen

Rebecca Stella är gift med Manny Dion och tillsammans har de tvåårige Dion.

”Med respekt för Rebecca Stellas familjesituation har vi kommit överens om att det inte var optimalt för alla inblandade denna säsong eftersom alla i produktionen och familjemedlemmar, stora som små, måste bo och hålla sig på samma område under hela perioden”.

ANNONS

Rea upp till 50 % hos Cervera! Passa på att klicka hem dina favoriter här!

Extern länk från Cervera

Shoppa här!

Publisert:

LÄS VIDARE

Övergreppen i ”Paradise hotel” – det här har hänt

ÄMNEN I ARTIKELN

Rebecca Stella

Paradise hotel