”Ullared”-profilerna hamnade mitt i knivdrama

Morgan och Ola-Conny befann sig på platsen: ”Jag blev chockad”

1 av 3
NÖJE

En man blev under morgonen knivhuggen vid ett hotell i centrala Stockholm.

Och mitt i knivdramat befann sig Ola-Conny och Morgan från ”Ullared”.

– Jag blev chockad och överrumplad när jag hörde vad som hänt. Jag kan inte riktigt fatta att man befann sig mitt i stormens öga, säger Ola-Conny till Nöjesbladet.

En person blev imorse knivhuggen i bröstet flera gånger vid vid ett hotell i centrala Stockholm, enligt uppgifter till Aftonbladet.

På just det hotellet befann sig ”Ullared”-profilerna Morgan och Ola-Conny. De såg poliser och ambulanser i och utanför hotellet, men trodde inte att det skulle vara särskilt allvarligt. När de lämnade hotellet fick de veta att det var värre än de förväntat sig.

– Jag blev chockad och överrumplad när jag hörde vad som hänt. Jag kan inte riktigt fatta att man befann sig mitt i stormens öga, säger Ola-Conny.

”Otrevligt och otryggt”

– Det går många tankar i huvudet nu. Det känns otrevligt och otryggt. Man börjar fundera, ”Ska man kunna gå på en gata utan att det ska hända något” och sådana saker. Man blir lite orolig och tänker på sina nära och kära.

Nu vill han helst lämna händelsen bakom sig så mycket det går.

– Det var tragiskt, det var det verkligen. Men det som har hänt har hänt och nu är det bara att gå vidare. Jag kan ju inte gå och fundera på det varje dag, det är ju farligt att vara elektriker med och ta fel kabel också. Man kan ju bli skadad av det också, eller av att fälla ett träd.

ARTIKELN HANDLAR OM

Brott

Ola-Conny

Stockholm

Ullared