Läckberg visar upp blåtiror på Instagram

1 av 3

avRebecka Ljung

NÖJE

Camilla Läckbergs ansikte har varit med om en rejäl påfrestning.

I sociala medier visar författaren upp två blåtiror.

Fansen som har oroat sig får nu en förklaring till vad som hänt.

Camilla Läckberg, 42, delar med sig av mycket personligt på sin instagram. Nu visar deckardrottningen upp sitt svullna ansikte med rödsprängda ögon och blåtiror runt båda ögonen.

Författaren, bloggaren och tv-profilen använder ett gulligt djurfilter på fotot, för att få sitt ansikte att se lite mildare ut, trots den stora påfrestningen som hon har utsatts för.

Men fansen som hunnit bli oroliga av bilden, kan lugna sig så snart de läser texten som Camilla Läckbergs har lagt till under sin selfie. Hon har genomgått en operation av näsan.

Läckberg bröt näsan

– Jag bröt näsan när jag var 20 och på grund av det har brosk byggts på inuti och den hade börjat ”svacka” på mitten … Så till slut behövde det åtgärdas, skjutit på det liiite för länge, förklarar Läckberg.

På sin blogg har deckarstjärnan berättat att hon fått allt svårare att andas genom näsan och därför missbrukat nässpray. Men det har inte hjälpt mot nästäppan.

– Jag får lätt panik av att inte kunna andas genom näsan, jag blir också torr i munnen, får svårt att sova, snarkar så rejält så Simon får svårt att sova och så vidare, skriver Läckberg.

Till slut gick hon till läkare för hjälp.

– Jag fick rekommendationen att det måste opereras bort för att jag ska kunna andas genom näsan igen, bloggar Camilla Läckberg.

Nu är ingreppet gjort och författaren blir ompysslad hemma av sambon Simon Sköld.

ARTIKELN HANDLAR OM