”Bachelorette”-stjärnan till sjukhus – under Europaresan

1 av 3
NÖJE

Drömresan i Europa slutade på sjukhus för Trista Sutter, 44, världens första ”Bachelorette”, rapporterar People.

”Jag har ett utgångsdatum”, skriver hon på Instagram.

Trista Sutter, som befinner sig på familjesemester i Kroatien, berättar i ett känslosamt Instagraminlägg, där hon även lagt upp en bild på sig själv från sjukhuset, om den otäcka upplevelsen. Familjen skulle besöka en nationalpark när Trista Sutter plötsligt fick ett epilepsianfall.

”Det här var min gårdag. Två timmar efter att jag fick ett anfall... Två timmar efter att jag föll på min dotters bröst och hon, tillsammans med sin bror och morföräldrar, i förvirring och skräck såg hur sin mamma försvann bort i fjärran och började bli blå.”

Inser att livet är skört

Trista Sutter beskriver det som att hon befann sig i ”en euforisk vit dröm”, där hon avlägset kunde höra rösterna från sin man och dotter.

Upplevelsen har fått henne att förstå att livet är skört.

”Jag är människa. Jag har ett utgångsdatum. Jag har alltid föreställt mig att det datumet är någon gång efter att mina barn tagit sin examen, träffat kärleken i deras liv och bildat egna familjer. Men i går blev jag påmind om att allt kan hända när som helst, oavsett land eller om jag är omgiven av människor jag känner eller inte”.

Trista Sutter avslutar inlägget med att en uppmaning till sina följare, att berätta för de som står en nära att man älskar dem.

Träffade drömkärleken i tv

Trista Sutter blev känd för en hel värld, då hon deltog i den allra första säsongen av ”Bachelor”. Hon gick till final där hon i slutändan valdes bort. Trista vann trots allt tittarnas kärlek och blev senare uttagen till första säsongen av ”Bachelorette” som sändes 2003. Där träffade hon Ryan Sutter. Paret gifte sig och är i dag 14 år senare fortfarande tillsammans. De har barnen Maxwell Alston, 9, och Blakesley Grace, 8.

Nyligen hade den trettonde säsongen av ”Bachelorette” premiär. Nöjesbladet kunde då berätta att delar av säsongen spelats in i Sverige.

ARTIKELN HANDLAR OM