Stjärnan gör Ellen DeGeneres mållös – och fansen rasar

1 av 3

avMathilde Albinsson

NÖJE

Jessica Simpson gästade Ellen DeGeneres talkshow under måndagen.

Men intervjun var kaosartad – och välter nu internet.

”Smärtsamt att se”, skriver en på Twitter.

Ellen DeGeneres, 59, är en van programledare.

Men Jessica Simpson, 36, lyckades förvirra talkshow-stjärnan under sin medverkan i programmet tidigare i veckan.

Hon pratar osammanhängande om sitt familjeliv, och lyckades inte komma ihåg exakt hur många år hon varit gift med sin make. Hon påstod även att hon skapat 38 låtar till sin kommande platta, vilket Ellen DeGeneres ifrågasatte.

Även om Ellen DeGeneres lättar upp intervjun med humoristiska, långa blickar in i kameran och teatraliska suckar, så är det många som lyfter undrande på ögonbrynen. På Twitter undrar till och med flertalet användare om Jessica Simpson råkat få i sig något stärkande inför programmet.

Många rasar nu mot artistens insats. Jessica Simpson själv har inte kommenterat intervjun.

”Det var pinsamt”

”Jag är ganska säker på att Ozzy (Osbourne, reds. anm) måste ha lämnat något åt henne i det där huset när hon köpte det – hon är hög som ett hus”, skriver en användare på Twitter.

”Jag vet verkligen inte vad jag ska säga!! Ellen du är en legend som kan sitta och ta dig genom det där”, skriver en annan.

”Smärtsamt att se”, menar en tredje.

”Kvinnan kan knappt sätta ihop en fullständig mening... Är hon släkt med Trumpty Dumpty? Det är smärtsamt att se henne”, twittrar en fjärde.

”Det var pinsamt att se det här. Jag kan inte ens föreställa mig vad som rör sig i Ellens tankar. Läskig intervju”, säger en.

ARTIKELN HANDLAR OM