Bingo Rimér mitt i bombdrama på flygplats

”Fan vad sjukt! Nu smäller det igen!”

1 av 2 | Foto: Magnus Sandberg
Bingo Rimér.
NÖJE

Flygplatsen i Nice evakuerades efter att man hittat en övergiven väska på fredagen.

Bingo Rimér befann sig mitt i kaoset.

”Shit, vad sjukt! Det bara rusade in fullt utrustade militärer och fick evakuera hela flygplatsen”, rapporterar han på sin Instagram.

Bingo Rimérs semesterresa i Nice tillsammans med dottern Nova fick ett abrupt slut under fredagskvällen.

Väl framme på flygplatsen möttes de av kaos.

”Shit, vad sjukt! Här är militärer och alla har fått evakuera flygplatsen för att de har hittat en misstänkt bomb. Jag och Nova får sitta här ute nu. Det är härligt väder i alla fall”, rapporterar han live på Instagram och fortsätter:

”I Frankrike, med tanke på situationen, om någon idiot lämnar sin väska obevakad, då tar de noll risk och tar hit bombpatrull och spränger väskan. Det bara rusade in fullt utrustade militärer och fick evakuera hela flygplatsen.”

Man ska ha hittat en övergiven ”misstänkt väska” inne i terminalen på flygplatsen i Nice, rapporterar Daily Mail. Den franska militären evakuerade därför hundratals människor på fredagen.

”Nu smäller det igen!”

Bingo Rimér vittnar om flera mindre explosioner.

”Folk håller för öronen. Fan vad sjukt! Nu smäller det igen! Smäller de flera väskor? Vad händer? De visslade med en pipa och så sprängdes det.”

Efter en stund fick de evakuerade på flygplatsen röra sig inåt igen. Väl inne på flygplatsen lägger Bingo Rimér märke till tydliga spår efter franska militärens ingripande.

”Luktar sprängd dynamit”

”Det luktar sprängmedel här. Fan vad sjukt! Det luktar liksom sprängd dynamit. Shit vad sjukt! Nu åker vi hem. Nu är det värsta kaoset. Alla känner sig väl svinstressade, men jag tror att vi är lugna”, säger han på Instagram väl inne på flygplatsen igen.

”Kändes såklart obehagligt på sätt och vis, men samtidigt jobbade de franska myndigheterna väldigt professionellt”, hälsar Bingo Rimér i ett sms till Nöjesbladet när han åter tagit mark i Sverige vid midnatt.

ARTIKELN HANDLAR OM

Nice