”Biggest loser”-paret väntar tvillingar

avLinn Elmervik

Publicerad:
Uppdaterad:
1 av 4

Lisen Saldes, 22, och Pontus Björlund, 26, fann varann i ”Biggest loser”.

Nu väntar tv-paret tvillingar.

– Vi är chockade men superglada, säger Pontus.

Känslorna växte fram under ”Biggest loser”. I januari, efter inspelningarna, blev Lisen Saldes och Pontus Björlund ett par.

Nu blir kärleken större. För drygt fyra månader sedan fick Lisen och Pontus det överraskande beskedet att de väntar barn.

På första ultraljudet kom nästa chock: Lisen är gravid med tvillingar.

– Vi fick se en bebis. Men så sa barnmorskan att det var något som inte stämde, och då blev jag lite orolig. Sedan sa hon att hon såg två. Jag bara: två vadå? Två armar eller? Nej, sa hon. Ni ska ha tvillingar, säger Pontus och fortsätter:

– Det blev en liten twist när vi fick reda på att vi skulle ha två barn.

”Börjar synas”

Lisen och Pontus har velat vänta med att dela med sig av de glada nyheterna. I dag berättar de i en video på sin gemensamma Youtube-kanal.

– Vi har hållit lite på det, men nu börjar det synas. Lisen jobbar fortfarande men det börjar bli lite tungt. Hon har ju snart gått halva tiden, säger Pontus.

”Så självklart”

De har bara varit ett par i några månader och Lisen flyttade nyligen från Stockholm till Pontus i Norrköping. Trots farten känns allt helt naturligt, berättar Pontus.

– Det var absolut inte planerat. Det har gått så jäkla fort, men ändå känns det som att det är meningen. Jag trodde aldrig att jag skulle känna mig redo så fort, men när vi fick reda på det var det så självklart.

Hur förbereder ni er?

– Vi har börjat köpa lite barnkläder, men det känns fortfarande väldigt overkligt.

Publicerad:
ARTIKELN HANDLAR OM