För snygg för ”Robinson”

Därför blev favoriten Roxana utröstad i går

NÖJE

Roxana Sundström röstades ut ur ”Expedition Robinson” - för att hon var för snygg.

Det uppger flera deltagare till Aftonbladet.

- Jag är ledsen och upprörd, säger Roxana.

Foto: NICLAS HAMMARSTRÖM
Roxana har varit en av de största favoriterna i ”Expedition: Robinson”. I går röstades hon ut. ”Hade jag vetat att det skulle bli en skönhetstävling hade jag aldrig ställt upp”, säger hon.

Intrigerna tätnar i höstens omgång av "Expedition: Robinson".

I går röstades en av de största favoriterna, Roxana Sundström, 29, bort.

Det blev jokern Anne Hausmanis som fällde avgörandet. I örådet lade hon en av sina röster på Freddy Lund, den andra på Roxana. Övriga deltagare i Lag Syd röstade också på Roxana.

Kom inte bra överens

I dag säger både Roxana och Anne att de inte kom bra överens, och att de aldrig lärde känna varandra på ön. Men en rad källor uppger också att det fanns fler anledningar till att Roxana röstades bort.

Personerna - som vill vara anonyma - säger att Anne ansåg att Roxana tog för mycket plats på ön. Att kameramännen fokuserade för mycket på Roxana, och att hon dessutom skulle komma att stjäla för mycket uppmärksamhet i media under hösten.

Med andra ord: Roxana var för snygg.

- Jag har fått höra den här förklaringen från flera deltagare, som inte har någon anledning att ljuga för mig, säger Roxana Sundström.

"Jag rår inte för hur jag ser ut"

"Expedition: Robinson" ska vara en överlevnadstävling, menar hon. Inget annat.

- Hade jag vetat att det skulle bli en skönhetstävling hade jag aldrig ställt upp. Jag kan ju inte hjälpa hur jag ser ut. Det här gör mig väldigt ledsen och upprörd, säger Roxana.

Anne Hausmanis tillbakavisar uppgifterna.

- Urlöjligt. Man kan undra hur de som har sagt det här fungerar själva. Det är mycket dumt.

Det sägs att Roxanas fördelaktiga utseende gjorde att du ville rösta ut henne.

- Fördelaktiga utseende? Det är ju en smaksak. Jag har inget problem med hur hon ser ut, eller hur jag ser ut, säger Anne Hausmanis.

Tobias Lindner