- De vill att jag blir fotomodell

Roxana har fått många frestande förslag

NÖJE

Roxana Sundström röstades ut ur "Expedition: Robinson" på grund av att hon var för snygg.

Men ett fördelaktigt utseende är inte enbart negativt.

Tv-favoriten kan nu komma att bli fotomodell.

Foto: SARARINGSTRÖM
SPEGEL, SPEGEL PÅ VÄGGEN DÄR... Roxana Sundström blev i lördags utröstad från "Robinson" och hon har nu fått flera modellerbjudanden.

I lördags kunde ett par miljoner tittare se hur Roxana Sundström, 29, från Örebro tvingades lämna "Expedition: Robinson". Enligt en rad källor är en av orsakerna bakom utröstningen hennes yttre. Hon var helt enkelt för snygg för vissa av deltagarna.

Kände sig utsatt

- Klart att det kändes jobbigt och väckte många känslor till liv igen. Jag mindes till exempel hur utsatt jag kände mig inför ö-rådet, berättar Roxana Sundström.

- Men stödet från min omgivning är fantastisk. Många helt främmande personer har hört av sig och sagt att jag är den egentliga vinnaren och att jag ska försöka att inte vara ledsen.

Har fått flera förfrågningar

Och det finns fler ljus i mörkret än så. Det som blev hennes fall i "Expedition: Robinson" kan nu leda till en ny karriär. Fotomodellens.

- Ja, det stämmer. Jag har fått förfrågningar om modelljobb och funderar för tillfället på hur jag ska göra, säger Roxana Sundström.

Hon har faktiskt redan hunnit smygöva en del i yrket.

- Egentligen vill jag inte gå in på det där över huvud taget. Men jag är med i en kommande kampanj för ett reklam- och marknadsföringsföretag hemma i Örebro och i går fotograferades jag av en tidning i Stockholm.

Tänker inte lämna banken

Men någon omvälvande kursändring på arbetsfronten handlar det inte om. Hon tänker fortsätta vara kundtjänstrådgivare åt SE-banken även i framtiden.

- Absolut. Där trivs jag jättebra och där tänker jag stanna kvar. Om jag bestämmer mig för att hoppa på modellandet kommer jag bara att syssla med det någon gång då och då.

Lars Johansson