Nya chock-bilderna på Whitney Houston

Ryktena kring stjärnans drogproblem får fart igen

1 av 3 | Foto: LOUIE DE FILIPPI
HÅRD FEST. Whitney Houston och hennes make Bobby Brown under ett framträdande på Bahamas i lördags natt. - Hennes uppträdande var inte normalt. Alla som var där förstod vad det var frågan om, säger fotografen Louie de Filippi till Aftonbladet.
NÖJE

LONDON

Är det så illa som det ser ut?

Bilderna på den skumögda, tilltufsade Whitney Houston från framträdandet på Bahamas i lördags natt väcker nya spekulationer om superstjärnans drogproblem.

Whitney förklarade helt nyligen att hon äntligen känner sig fri från sitt drogberoende.

Hon var tacksam efter att förra månaden ha sluppit undan med en kraftig varning efter att flygtullare på Hawaii fann cannabis i hennes väskor i början av året, och hon lovade att inte missbruka förtroendet.

Men bilderna från i lördags talar ett annat språk.

Vad vi ser är knappast en människa som har läget helt under kontroll.

Souldivan och hennes make Bobby Brown stod på scen när den exklusiva Ocean Club öppnade i ny regi på Paradise Island.

Dimmig blick

Gästerna chockades av Whitneys märkliga uppträdande.

Hennes sång lät helt okej, men rörelsemönstret och den dimmiga blicken påminde mycket lite om den forna gudinnan Whitney Houston.

Den kanadensiske fotografen Louie de Filippi, som tog bilderna på Whitney och Bobby, följde paret före, under och efter showen på Ocean Club.

Han säger till Aftonbladet:

- Ja, det är nog dessvärre precis så illa som det ser ut. Jag vill inte säga för mycket, jag är ingen läkare, men om jag påstår att Whitney hade en vild natt och var i mycket fin form så kanske ni förstår.

Badade i svett

Sångerskan for runt i lokalen och kramade alla. Hon badade i svett.

- Hon var inte stilla en sekund. Bobby Brown har säkert bättre medicinska kunskaper än jag, men hennes uppträdande var inte normalt. Alla som var där förstod vad det var frågan om, säger Louie de Filippi.

Whitney och Bobby dansade, kysstes och kramades och var ytterst känslosamma hela kvällen och natten.

Klockan fyra på morgonen beställde de in varsin portion köttfärslimpa.

- De var mycket kära i varandra. Bobby klappade hela tiden Whitney på magen. Det är möjligt att det är en baby till på gång, säger de Filippi.

Peter Wennman