- Vi vann varandra

NÖJE

De gick visserligen miste om förstaplatsen.

Men varken Paula Glantz eller Christoffer Jensen sörjde särskilt mycket för det.

- Vi fann varandra, det är seger nog, säger kärleksparet från ”Big Brother”.

Foto: LARS ROSENGREN
Det blev en rejäl fest efter att tv-kamerorna hade slocknat.

De senaste veckorna har Kanal 5:s tittare spänt följt romansen mellan servitrisen från Göteborg och Stureplansglidaren från Stockholm. Och det är inget snack om att allt hångel och kyssande under täcken svetsat samman de två.

- Det går ju aldrig att säga något bestämt. Men det är klart att vi vill fortsätta vara ett par. Att vi bor på var sin sida av Sverige blir knappast ett problem. Förbindelserna mellan städerna är utmärkta, säger Paula Glantz.

Kameran inget som störde

Och att få sitt kärleksliv punktmarkerat dygnet runt av kameror och tv-publik har enligt Christoffer Jensen inte alls varit jobbigt.

- Nej, det tycker jag inte. När man är nykär vill man ju visa hela världen hur bra man har det ihop och den chansen fick vi ju verkligen.

Före han och Paula får tid att känna på vardagen tillsammans väntar tre veckors separation. Christoffer Jensen har nämligen sedan länge en resa till Thailand inbokad.

- Jag tror att det kan vara bra för oss. Allt är så intensivt just nu och vi behöver få lite tid för oss själva, ordna upp vardagsbestyr och komma i fas igen.

Innan avfärden tänker dock ”Big Brother”-paret fixa till något som hittills fattats i deras förhållande.

- Vi brukar skämtsamt säga att vi haft världshistoriens längsta förspel. Men snart är det över. Efter avslutningsfesten i kväll (läs i går, reds anm.) ska vi definitivt ha sex, säger Paula Glantz.

Christoffer Jensen protesterar inte.

Och ”Mediahora” har sålt guld

Lars Johansson

ARTIKELN HANDLAR OM