Britneys hektiska månad i Sverige

NÖJE
Foto: KATHRIN PERSSON
Så här såg det ut förra gången det begav sig, i nedlagda Cheironstudion.

Torsdagen den 8 februari anländer Britney Spears till Stockholm. Hon ska påbörja inspelningsarbetet inför sin tredje skiva.

Det blir arbetspass på 10 timmar per dag i nya Cosmos Studios på Södermalm i Stockholm.

Bakom studion står bolaget Maratone som grundades av den svenske demonproducenten Max Martin från nedlagda Cheironstudion. Samme Max Martin och hans kollega Rami jobbar nu intensivt tilsammans med Britney Spears. Målet är att en ny skiva ska finnas i butikerna i slutet av hösten.

Britney Spears nobbade Wyclef Jeans hemliga spelning på Café Opera, samma torsdag som hon anlände, där självaste kronprinsessan Victoria var med och festade.

Bortsett från hårt studioarbete har Britney Spears tagit det lugnt i den svenska huvudstaden. Det har mest handlat om vila, middagar och videokvällar i hörnsviten på hotell Sheraton i centrala Stockholm.

Några mindre promenader med shopping och några pass i solariet har hon hunnit med. I tisdags besökte stjärnan några av de exklusiva klädbutikerna vid Stureplan och i slutet av veckan har hon en tid inbokad hos en av av stans bästa frisersalonger.

Inspelningen är planerad att pågå månaden ut.

ARTIKELN HANDLAR OM